onsdag 15 juni 2022

Är detta slutet på en lång resa?

Hej
Det är med lite sorg i hjärtat som vi gör det här inlägget idag. Men det verkar dessvärre som att Veckans skiss har nått ett slut

Veckans skiss startade hösten 2007 av en tjej, som jag tyvärr inte minns namnet på, som gillade skisser och ville dela med sig av dem. Sedan hösten 2011 har bloggen sett ut som den gör idag, med lite variation i uppläggen. Jag tror att det har varit i snitt 5-6 inspiratörer varje säsong och det är många som kommit och gått genom åren.

För min egen del började resan som gästdesigner i augusti 2015 och sen har det rullat på. Ciza är den i det nuvarande gänget som varit med längst, ett par år längre än mig.
 
Nu känner flera av oss att det är dags att lämna plats åt andra eldsjälar och eftersom det är 3 av 5 som slutar behövs det minst 3 nya om det ska gå att driva denna blogg vidare.

Så om du eller någon du känner gillar att rita skisser och kan blogga, gärna blogger, och har energi och vilja att inspirera andra scrapare ute i vårt avlånga land så är du eller den välkommen att skicka ett mejl till oss på veckansnyaskiss@gmail.com så fort som möjligt.
 
Om det inte finns någon som vill ta över/hoppa in med de två som kan tänka sig att vara kvar så kommer den allra sista skissen att publiceras här den 5 juli 2022.
 
Vi håller tummarna för att det här inte är slutet men om det är så, är vi alla glada att få ha inspirerat er där ute i scrapcybern med skisser och vi har njutit av alla era fantastiska tolkningar vecka ut och vecka in.
 
Kram från hela teamet gm Carina


Inga kommentarer: