torsdag 16 juni 2022

Aktuell vinst

 Självklart har vi en vinst som man kan vinna om man är med och tolkar någon av våra skisser.

Just nu kan man vinna en presentkort ifrån Pyssloteket. Hur bra är inte det? 


Välkommen till Pyssloteket - för pappskallar, pysselnördar och pysselnödiga!
Pyssloteket är en mysig, liten butik en halvtrappa ner på Valhallavägen 48 i Stockholm, i butiken trängs massor av produkter.
Här i butiken har vi kurser, jippon och andra evenemang.
Jag vill att det ska finnas något för alla pysselnödiga pappskallar på Pyssloteket, och jag kan ta hem det mesta, så vill du ha något speciellt så kan du alltid maila och fråga. 

Undrar du något om en produkt så når du mej på anna@pyssloteket.se.

Du vet väl om att Pyssloteket, när det är möjligt, återanvänder kartonger och förpackningsmaterial? Miljön är viktig för oss och vi tänker att ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
/AnnaButiken hittar Du HÄR

För att ha chansen att vinna ska man tolka någon av skisserna #373, #374, #375, #376 eller  #377 

Max en tolkning/skiss får vara med och tävla, men du får tolka hur många gånger du vill privat.

Istället för att ha ett flertal ställen man kan skicka in sin tolkning, begränsar vi det till vår vanliga mail (veckansnyaskiss(A)gmail.com) samt till Inlinkz. Man behöver inte ha en egen blogg för att använda Inlinkz. Det man behöver är ett konto på google eller Facebook och följa stegen i vår instruktion, som ni hittar här.

Det räcker alltså inte att tagga oss, varken på Facebook eller på Instagram. Ni måste aktivt maila eller lägga in era tolkningar. Det är de två kanaler vi kommer att använda och kolla. Vi kommer att vara fler som har koll på mailen. Skickar man in sitt bidrag efter inlämningstiden är man utom tävlan.

Man kan länka via Inlinkz via sin mobil, surfplatta eller dator. Det är lika smidigt vilket som.
OBS! Använder man mobil, eller surfplatta:
Gå längst ner på bloggens förstasida och klicka på Webversion. Då kommer sidan att laddas om och se ut på samma sätt som på datorn och Inlinkzrutan kommer fram. :)

Sist ber vi er när ni skickar mail med er tolkning att skriva vilket skissnummer samt ert namn i mailrubriken. T ex #354 Ciza Hagholm. Detta för att vi lättare ska kunna hitta i mailen när någon vunnit.

LYCKA TILL!


Inga kommentarer: