Om VS

Vi är många som tycker om att scrappa efter skisser. Här på denna blogg kommer du att finna en ny skiss varje vecka, ritad av olika scrappare runtom i landet. Du kommer också att kunna finna inspiration i de layouter eller kort som skapas efter dessa skisser och du är varmt välkommen att själv delta med din skiss eller med dina alster!

Veckans skiss är en inspirationsblogg där alla ska känna sig välkommna att bidra med en skiss och även lämna in sina tolkningar. Bloggen startades av Johanna Alwenhede med visionen att bidra med skissinspiration utan krusiduller, och vi hoppas att denna andan behålls.

Vi i teamet bakom Veckans Skiss gör alla detta på vår fritid och helt ideellt, vilket gör att det ibland kan ta upp till någon vecka innan vi svarar på mail eller liknande. Vi hoppas att du har överseende med det.

För att få din skiss publicerad mailar du helt enkelt din skiss till  veckansnyaskiss@gmail.com - sen kanske just den skissen hamnar på bloggen och blir tolkad av både våra inspiratörer och bloggläsare. Din skiss kan vara handritad eller digital, huvudsaken är att den är tydlig. Mer info hittar du under "Gästdesigner hos veckans skiss"

Välkommen med ditt skissbidrag!