tisdag 9 november 2021

November månads Vinst och sponsor

 Vi är så glada att få presentera en ny sponsor.

Nämligen Scrapbruket!

Hej och Välkomna till Scrapbruket !

 

Vi finns i Gränna, norr om Jönköping, vid Vättern.

 

Vi har endast webshop med över 10000 produkter till försäljning. Beställningar kan göras i webshopen dygnet runt och vi behandlar dessa så snart vi kan. I de flesta fall samma dag, annars nästkommande vardag före kl 16.00. Observera att undantag kan förekomma som vi inte alltid har kontroll över.

 

Vi försöker hålla ett brett utbud till lägsta priser. Vårat material är anpassat till scrapbooking och korttillverkning så givetvis är det syra och lignin fritt. Undantag kan förekomma men det är då deklarerat under produktbeskrivning. Denna information är baserad på den information vi får från våra distributörer.

 

Vi försöker att anpassa vårat sortiment efter efterfrågan så kom gärna in med önskemål om vad Ni vill se i våran butik, kontaktmail: info@scrapbruket.com. Vi kan också nås på tel 0705250598 under kontorstid.

 

Vi vänder oss endast till privatkunder. Se vidare under villkor.

Butiken hittar Ni HÄR

Det fina priset man kan vinna är en stämpel och några blommor.


För att ha chansen att vinna ska man tolka någon av skisserna #345, #346, #347 eller #348 eller #349.

Max en tolkning/skiss får vara med och tävla, men du får tolka hur många gånger du vill privat.

Det går utmärkt att länka både från blogg och mailadress i Inklinz, men det går även att tagga oss på Instagram samt skicka till vår mailadress och på Facebook. 

När du delar dina bilder på Instagram får du gärna tagga oss med @veckansskiss och #veckansskiss så att vi ser dina bilder. Observera att du själv måste ladda upp dem på InLinkz eller maila bilden till oss om du vill vara med och tävla om priset.

LYCKA TILL !

Inga kommentarer: