tisdag 7 september 2021

#337

Hej alla scrappare. Det är tisdag och det är min skissvecka och denna gång är det en ganska avskalad skiss.

Min skiss

Min tolkning
Det blev ett kort med två av mina tre favoritkillar. För att göra fotoktanten bli lite roligare limmade jag dit paljetter. Rubriken är stämplad och sen har jag skuggat med glitterpenna. Småbitar som blev över när jag skar ner mönsterpappret fick bli banners. CAS?

Teamets tolkningar

Anette
När jag först såg denna skiss funderade jag lite över hur jag skulle tolka den...Men, efter lite tänkande kom jag på alla bilder som jag har tryckt ut som inte har använts. Sagt och gjort....jag samlade ihop dem och till sist fick jag till mitt "hjärta"...och jag blev så nöjd av att kunna använda dem 😀
Nu är jag så spänd på hur ni har tolkat Cizas fantastiska skiss.
För min del tror jag aldrig att jag har använt så lite papper... 👀 ❤ 👀...bara spillbitar som jag inte vet var de kommer från.

Annelie
Redan september, vad tiden går. Här satt Ciza igång hjärnverksamheten, vilket väl är nyttigt.:) Här är en liten chillare på lekplatsen. Jag tryckte ut ett stort hjärta och distressade efter kanterna, dekorationerna är från Echo Parks "Little dreamer". Ska bli så skoj att se vad Ni hittar på med denna roliga skiss.

Annzo
Den här veckan tolkar vi en lite klurig men rolig skiss som Ciza har ritat. Jag tycker den passar bäst till ett kort. Mina papper är från en gammal serie från Simple Stories. Den fina stämpeln kommer ifrån Rox Stamps.

Carina
En rolig skiss som jag har tolkat rakt av i svart och vitt. Ett CAS kort som jag kanske kommer att ge till någon nära och kär i februari <3


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 13/9 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Du kan också dela dina bilder på Instagram, tagga oss gärna med @veckansskiss och #veckansskiss så att vi ser dina bilder. Observera att du själv måste ladda upp dem på InLinkz eller maila bilden till oss om du vill vara med och tävla om priset. 

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header. 

1 kommentar:

Piglet sa...

Jag kan inte hitta någonstans att länka för september?!
http://pysselsystrarna.se/2021/09/13/piglet-julkort-7-2021-rena-rama-julen/