måndag 5 april 2021

April månads sponsor - Rozzan Scrap


Detta är Rositha Gäfvert.

Hon har sponsrat Veckans Skiss med fyra helt fantastiska priser, som ni kommer att få se i separata vinstinlägg. Men först en presentation.


För er i östergötland och för er som färglägger med Copics är hon kanske mera känd som Rozzan. Hon har scrappat länge, varit en av de som hållit i färgläggningskurser i Copics och de senaste åren har hon och hennes familj anordnat mycket populära scrapträffar tre gånger om året i Mjölby. Och dessa är tanken ska kunna hållas igen när vaccinering är gjord alla.




Nu har hon tagit nästa steg och öppnat en scrapbookingbutik. Den finns belägen i huset bredvid hennes bostadshus på Östra Eldslösa Hästhagen 1. Det är ca 20 minuters gångväg från tågstationen i Mjölby, så det är ganska lätt att ta sig dit även om man inte har bil.


I butiken finns i stort sett allt man kan önska sig. Massvis med pappersserier, fantastiskt utbud av cardstock, dies till tusen, färger, verktyg, washitejper, dekorationer, toppers, blommor. Och det hon inte har inne, försöker hon ta hem. Förutom produkter finns ett stort pysselbord med åtta platser och t o m i Coronatider kan man sitta fyra stycken. Kurser kan hållas men man kan även be att få sitta några stycken och ha en liten miniträff.
Ansiktsmasker finns och används, både av personal och för kunder som inte har egna masker.

Det bjuds på kaffe och te och har man tur har Rositha bakat något gott. :)

För den som inte bor i närheten eller har möjlighet till utflykt, har Rozzan såklart en webbutik, https://www.rozzanscrap.se. Det finns en chatt där man kan ställa frågor. Och hon är alltid snabb på att skicka beställningarna. Priserna är bra.

På Facebook finns både en informationssida samt en inspirationssida där alla får lägga upp det de skapat med butikens varor. Att visa vad man kan göra, en samlingsplats för att ställa frågor, tipsa varandra. En härlig samlingsplats.


Så missa inte denna underbara webshop och butik! Och gå med i grupperna och håll utkik. Då och då kommer det tävlingar.

 

Inga kommentarer: