tisdag 16 maj 2017

#153

Halva maj är nu gången och nu börjar vi väl ändå få en känsla av att våren är på gång. Annat var det så sent som i förra veckan då vi fick snö i sydöstra delen av landet. Jag tyckte det var ett ypperligt foto att tolka min egna skiss med. För den här veckan är det jag, Mahlin78, som har ritat skissen med många cirklar. Teamet har sin vana trogen gjort hela makalöst snygga tolkningar. Nu är jag riktigt nyfiken på hur just du tolkar min skiss. Visa oss :-)Min tolkning

Som sagt, här i sydöstra Sverige vaknade vi upp till snö för bara en vecka sen. Det måste så klart förevigas och scrapas direkt :-) Turligt nog hade jag inte ställt ut mina tomatplantor, så de vet jag med säkerhet har klarat sig. Cirklarna är ritade runt Spellbinders-dies med olika Polychromos-pennor, och kanterna på hela layouten är infärgad med Distress Ink. I övrigt har jag rotat fram gamla favoriter ur gömmorna till den här layouten.

Teamets tolkningar

Maria

Vi fortsätter denna vecka med lite cirkeltema. Förra veckan hittade jag papper från pink paislee som legat här hemma och dammat. Jag fortsätter att använda dessa papper även denna vecka. De här cirklarna är en del av ett 12 x 12 papper som jag valt att klippa ut. Jag la sen till lite snöre/tråd för att lyfta cirklarna och få till ett lite slarvigt utseende. Bilden är en snapchat bild på mig som jag tog under scrapträff då energin började ta slut. Härligt att få skratta av sig lite då =))

Carina

Cirklar igen och den här veckan använde jag inte alls så många som på skissen. Tror att det syns ganska bra att jag har följt skissen ändå. Hittade ett foto i datorn som har ca 8-9 år på nacken och det är så underbart på våra två barn (i år 10 och 16) så jag var bara tvungen att skriva ut det och använda på en LO. Jag blir så glad när jag ser detta foto.

Anna K W


Jag har plockat upp cirklarna i skissen, och fotots placering, men gjort på mitt eget sätt. Jag har vikt en liten låda att t ex lägga några chokladbitar i. Sedan har jag dekorerat med utstansade cirklar i guldbrunt. Den stämplade texten är underbar, tycker jag!

AnnaU
Många cirklar blev det här, allt enligt Malins snygga skiss :) Har lekt med Distress ink's på vått akvarellpapper och monterade sedan mina cirklar. Ett färgglatt måbra-kort! Nu är jag så nyfiken på hur din tolkning ser ut!!

Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 22/5 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Väljer du att dela din tolkning via ett Instagramkonto behöver det kontot vara öppet och om vi ska ha möjlighet att se ditt bidrag behöver du lägga till @veckansskiss

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

Inga kommentarer: