onsdag 1 oktober 2014

Oktober månads sponsor

Oktober är här! Och med den en favorit i repris på en sponsor.I februari hade vi ju HobbyWorld som sponsrade oss med fina vinster och de är tillbaka igen,Jättekul!Här kommer lite text om dem:

"Sedan början av 2011 har Hobbyworld vuxit stort och visat den kreativa marknaden att vi är en leverantör att räkna med. Vi förser butiker i Sverige, Norden och Baltikum med kvalitetsprodukter från de allra största märkena på marknaden, såsom Martha Stewart Crafts, Spellbinders, Prima Marketing, American Crafts, Bazzill och många, många fler.
Bland våra kunder finns fantastiska butiker med massor av kunnande som vi gärna vill lyfta fram. Listan över våra återförsäljare finns på vår blogg:
http://hobbyworld-se.blogspot.se/ I vår blogg visar vårt härliga designteam upp massor av inspiration näst intill varje dag och där hittar man även våra tävlingar med fina priser varje månad. Välkommen in och låt dig inspireras!"

Oktober är ju månaden då vi firar Halloween och butikerna fylls med dödskallar, fladdermöss och annat kul och Hobbyworld sponsrar vinnaren med ett härligt halloween kit så se till att ställa till med härliga halloween fester nu så att ni har många kort att scrappa sen!

De har även sponsrat oss i teamet med 2 kit så under hela oktober månad så kan ni se hur Ciza och Jenni skapar med detta kit till veckans skisser.
All information om hur ni är med och tolkar skisserna hittar ni under respektive skiss varje vecka. Lycka till!!
 
 
 
 
 

Inga kommentarer: