onsdag 9 januari 2013

Månadens Sponsor Januari

Gott Nytt Scrapår får man väl säga och GRYMT STORT TACK för alla bidrag till våra julutmaningar. SÅ himla sköj att ni scrappat loss trots att juletider är stressiga tider. Men är man en riktigt scrappare så är man, det går i blodet liksom...Vi håller som bäst på att välja & vraka & lotta men det är svårt. Håll ut, snart kommer vinnarna att presenteras!!
Nu över till Månadens Sponsor som är:


Kika gärna in i webbutiken och i bloggen!!

Så här berättar Per om sitt företag: 

Scrap-Perra startade under vintern 2010, och drivs av Perra Larsson. Från årskiftet 2012 så bedrivs Scrap-Perra som ett AB (tidigare enskild firma). Företaget har säte i Järfälla, Stockholm. 
Tanken är att det ska vara en webshop med försäljning av material som används inom scrapbooking och korttillverkning främst men de som finns i närheten kan komma förbi oss och titta in i förrådet/garaget och handla. Det är bara att maila eller ringa och komma överens om en tid. Vi har småbarn, så runt 19-20 håller vi på med nattningar så då kanske vi inte har den bästa möjligheten att alltid svara i telefon. Vi kommer även att anordna kurser i såsom nybörjare scrapbooking, nybörjare korttillverkning, stämpling, färgläggning etc. Finns det önskemål om kursinnehåll så är det bara att höra av sig.

Ni scrappare som bidrar med alster under januari månad kommer att tävla om det här fina priset:

Läckra färger eller hur???
Dessutom får vinnaren den här PERSONLIGA bannern som ingen annan har!!!

Visst är ni på?? Oavbrutet..hela tiden :-)
Vi längtar hela tiden efter era bidrag...vi är beroende. För få bidrag en vecka så sätter abstinensen genast in och det är VÄLDIGT jobbigt så se nu till att scrappa ordentligt!!
Tack på förhand ;-)
Inga kommentarer: