tisdag 15 januari 2013

Skiss vecka 3

Det är redan vecka 3 på det nya året och för de flesta har vardagsrutinerna kommit igång. Det är så kul och smickrande att en del av er har gjort VS till en del av er veckorutin och det är  spännande att se era tolkningar vecka efter vecka!

Skissen denna veckan är ritad av vår egen Maya. En härlig sådan med rum för att göra en personlig tolkning. Vi hoppas att det ska inspirera er läsare lika mycket som den fick oss i teamet att scrappa på.
Mayas egna tolkning:Ann-Louise:

"Jag vände lite på skissen denna veckan"

Jeannette:
"Jag valde att tolka skissen rakt av. Jag till och med doodlade lite, även den här veckan blev det en mer clean and simple LO från mig"

Jenni:


Lotta:

"En snabb och enkel tolkning med få material, ibland behövs inte mer!"

Veckans val vinner denna fina RAK:

Länka till ert bidrag via länkverktygen nedan, det går även bra att maila ditt bidrag om du hellre vill det. veckansnyaskiss@gmail.com 
Vi vill se eran tolkning senast 21/1 23:59
1 kommentar:

Helenasroom sa...

Ann-Louise! Så hade jag aldrig kommit på tanken att göra! Jättefint verkligen, rolig och annorlunda, men fortf relativt clean and simple, och detaljrik samtidigt. Jag kommer nog scraplifta både ett och annat :) Alla bidrag var för övrigt jättefina :) Och skissen måste jag såklart också tolka, om inte nu på en gång så en annan gång.