tisdag 22 juni 2021

#333

Hej alla fina srappare ❤ ❤ ❤ 
Tänk, nu är det min sista skiss för denna termin. Så galet snabbt det går! Nu är vi inne i härliga juni och vi är många som ser fram emot en skön semester med nära och kära. Många har nog även fått sitt vaccin och nu hoppas vi alla att vi ska få en fantastisk ledighet med att vi kan träffas många, kanske resa och framförallt att vi kan börja leva normalt 😍

Här kommer min skiss och den bjuder på runda former. Jag hoppas att ni tar er tid för att skapa efter den. Det kan bli kort eller layout bara man kan se att ni har följt den. Det går bra att svänga på den eller göra någon annan förändring. Jag kommer att följa era inlägg och se hur ni har tolkat den.

Min skiss

Min tolkning

Idag "bjuder" jag på en layout på Elise (som jag nästan alltid gör 😂😂😂)
Vår lilla stjärna & solstråle som alltid är otroligt glad & lycklig.

Samtliga papper kommer från Majas Design "Denim & Girls - Amazing". Den stora stjärnan har jag klippt ut från ett av papperna. Texten "Vår solstråle" är ett otroligt gammalt alfabet från "Fancy Pants design". Årtalet stod kvar och det var 2011 😆
De små rosa myrorna är dies från Quickutz och de är väl enormt fina - De använder jag ofta =)

Det är ett ordspråk som är skrivet i de vita rutorna och det är så fint:
"Du, Elise, är vår belöning för att vi blir äldre. För vi, mormor & morfar, är du vårt livs käraste rikedom.
Jag har ändrat det lite så det blir mer personligt. Använder ni er också ibland av ordspråk?

Teamets tolkning

Annelie
Vilken rolig skiss, jag har följt den ganska exakt. När poolen ännntligen startas upp är glädjen större än störst för vårt äldsta barnbarn. Han har väntat sedan i januari, då var det 6 plusgrader och han tyckte snaaaaart..:) Jag har använt material uteslutande från Vicky Boutins "Color Study". Ja, förutom texten i högra hörnet, det är Paige Evans. Hoppas Ni också tar er några härliga dopp i sommar.

Annzo

Jag började med att skära ut mina cirklar med en gammal passare, sen färgade jag in bakgrunden med hjälp av en distressdyna och en stencil. Pappren kommer ifrån Kaisercraft. Fotot tog jag en dag i våras när vi besökte ett nytt glass-ställe. Vitsipporna blommade så fint. 

Carina
Det här är en mycket, mycket fri tolkning av skissen. Ibland blir det bara så. Jag har vridit på skissen. Jag har något runt ich... och fyrkantigt.
Jag ville testa att göra ett slimeline kort och då blev det så här :) Ett roligt format som jag kommer att testa mera. Dock har jag lite problem men att göra kort med en "berättelse" så jag antar att jag inte kommer prova det i första taget, men vem vet :)

Ciza

Jag ville göra ett sockersött kort när jag såg Anettes fina skiss. Så fram med några paperpads från Prima Marketing och skära och klistra. Vit kortbas, ramar av kraftpapper, en stämpel och lite bling. Visst blir man glad?! :)


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 28/6 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Du kan också dela dina bilder på Instagram, tagga oss gärna med @veckansskiss och #veckansskiss så att vi ser dina bilder. Observera att du själv måste ladda upp dem på InLinkz eller maila bilden till oss om du vill vara med och tävla om priset. 

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header. 

Inga kommentarer: