tisdag 27 oktober 2020

#303

Hej alla!

Då var det höstlov för många, om inte alla som har barn i skolåldern.
Här tuffar livet på. Naturen ändras och därmed antalet löv på våra vackra träd och buskar.
På lördag är det halloween och en del av er kanske går ut med era barn för bus eller godis.
Vi andra stannar inne och äter godiset (vi själva köpt såklart, inte barnens). :)

Jag tycker om att pynta lite med pumpor (har i tyg och betong) och har vissa år köpt och karvat ut en lykta.  De få häxor jag har kommer fram, lyktor m m. Jag gillar halloween. Hela oktober månad ser vi på halloweenfilmer. :) Kort gör jag också en hel del. 

Brukar ni göra halloweenkort? "Firar ni halloween"? Pyntar ni något?
Jag är nyfiken. :) Berätta gärna i kommentarerna här nedan.

Min skiss


Min skiss denna vecka var inte så lätt insåg jag när jag själv skulle göra en tolkning. Men så blir det  ibland. 

Min tolkning
Jag vill ha både lite läskigt men samtidigt lite elegant och svepande, så som spöket jag stämplat.
Så det fick bli Tim Holtz senaste swirlar, Scrollwork CMS367, tillsammans med Monsters Reunion CMS381 och Scared Silly CMS311. Allt stämplat med VersaFine Onyx Black. Spökets ögon, mun, naglarna på handen som sticker upp ur den vänstra graven samt konturen runt månen fick grå glitterpenna. Tyvärr syns det väldigt dåligt på bilden, men ni får tro mig. 

Teamets tolkningar

Annelie
Ibland är tanken bättre än resultatet, så är det i detta fallet. Blommorna är en stencil från Altenew "Maga Bloom", heter den. De små blommorna är stämplar med dies från Lawn Fawn, de sitter med distanskuddar för lite mer liv. Fotot är på vårt barnbarns första midsommar, då fick farmor virka en blomsterkrans att ha i håret. Ska bli skoj att se vad Ni hittar på med Cizas häftiga skiss.

Carina

Det blev ett julkort för mig. Vit kortstomme. Mönstrat papper som jag rev ut hörnen ifrån och satte på kortstommen. Färglade en mysig liten tomte. Satte dit några enameldots och God Jul som är en die.

Annzo
I lördags skulle min son ha tagit examen från Universitetet men tyvärr blev den ceremonin inställd precis som mycket annat. Vi bestämde oss för att fira i alla fall med presenter och lite annat. Passade på att tolka veckans skiss som jag tycker passar bra till kort. Ett kort i lite höstiga färger. 


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 2/11 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Du kan också dela dina bilder på Instagram, tagga oss gärna med @veckansskiss och #veckansskiss så att vi ser dina bilder. Observera att du själv måste ladda upp dem på InLinkz eller maila bilden till oss om du vill vara med och tävla om priset. 

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

Inga kommentarer: