söndag 5 maj 2019

Maj månads vinst och sponsor

April och valborg kom och gick i en hast.
Nu är det redan maj. Helgdagarna avlöser varandra och förhoppningsvis är vi många som får lite mer tid att pyssla och ladda batterierna.

Och eftersom vi redan har en ny månad är det dags för en ny sponsor och en ny vinst.
Och förhoppningsvis ska vi i teamet kunna, efter uppmuntran från sponsorn, att inspirera och tipsa vad man kan göra med en del av vinstmaterialet.

Maj månads sponsor är ingen mindre än...Och vinsten är:


De färgglada sakerna ni ser underst kallas foamiran och är, som det låter, en slags foam.
Det är detta material (som är totalt nytt för hela teamet) som vi ska försöka inspirera er under maj månad. Arken ni får är ca 25*25cm i 12 olika, härliga färger.

Tips att kolla på för att få mer kunskap, information och inspiration är att leta på Youtube och foamiran.
Ett konto på just YouTube som använder och skapar mycket med foamiran är Lady E.
Här är ett ex på alla hennes filmer. Vi rekommenderar er att titta på den.

Till foamiranen tillkommer två ark med två olika teman. Dessa får man skära eller klippa ut och sätta något klistrigt bakom. Och två paket av wood veneer/die cuts. Dessa kan man låta vara som de är, klistra på mönsterpapper och skära ut, eller färga in med div olika färger.

Vi är så glada att kunna dela ut detta till en lycklig vinnare i maj.

Och Fru Limegrön var så otroligt generös att vi har ytterligare FEM vinster till er i år från henne!!!

Tusen tack Fru Limegrön/Linda Ernberg! <3


Skisserna som gäller för att ha möjlighet att vinna denna vinst är #240 t o m #243.
Max ett bidrag per vecka får man "skicka in/dela" för att det ska vara rättvist. Sen får man vara med hur ofta man kan och vill. :) Vi hoppas ni vill vara med varje vecka.
Och vi hoppas att strulet vi haft med Inklinkz inte ska uppstå igen. Ni som brukar länka och inte får det att fungera, skicka en länk till ert blogginlägg samma vecka så lägger vi upp det under mailalster. Vi vill inte att någon ska missa att få vara med p g a tekniskt strul som ingen av oss kan påverka.

Så vi ser fram emot många, fina tolkningar av er. :)

2 kommentarer:

Piglet sa...

Är det bara jag som har massor med problem med den nya InLinkz?
Jag får inte länka mitt bidrag för den säger "The host of this party does not allow more than 1 links from this site" - då fungerar det ju inte att ni använder samma inlinkz till flera tävlingar?!

Mitt bidrag finns här, om det nu är ngn som läser kommentarerna här (vilket jag börjar tvivla på eftersom jag aldrig fått ngt svar på ngt)

http://pysselsystrarna.se/2019/05/05/piglet-studentflicka-1/

Anna E. sa...

Hej - beklagar att svaret har dröjt lite! Det är inte bara du, men vi har tyvärr inte riktigt lyckats lista ut var problemet ligger... :/ Men tills det är fixat så går det bra att tagga oss med @veckansskiss på instagram eller maila oss på veckansnyaskiss@gmail.com :) H. Anna i designteamet