tisdag 30 januari 2018

#183


Hej och välkommen till en ny, inspirerande tisdag! Dagens skiss är ritad av Anna K W, som har experimenterat med digitala skisser den här terminen. Vad tycker du om det? Jag ser fram emot just din tolkning! Det är alltid lite pirrigt när man lägger ut sin egen skiss, innan nån har hunnit tolka den.


Min tolkning

Min tolkning är ett ganska enkelt kort i många lager där jag försökt få till en rustik känsla i valet av mönsterpapper, och samtidigt inte omfamna det faktum att det blir lite snett när jag skapar. Det ska väl synas att det är handgjort? :)

Teamets tolkningar

Ciza

Jag älskar det! Ännu en härlig skiss att göra enkelt. Jag rotade fram ett av alla motiv jag färglagt, klistrade på det på en bit kraftpapper. Hittade ett bra mönsterpapper som bakgrund, beskar det lite och satte det på kraftpapper. Stämplade en text, som också fick en ram. Smack, smack, klart! :) Och så lite bling såklart ;)

Mahlin78

Åh vilken härlig skiss! Jag busade lite och bytte ut stjärnorna mot snöflingor för att bättre passa januaribilden jag har scrapat. Snöflingorna är ett och samma set som jag fick hem strax innan jul och jag älskar formerna på dessa!

Annzo

Den här skissen gillade jag enkel med plats för egen tolkning. Jag inspirerade av fotots placering och alla stjärnor. Titeln hamnade till vänster istället för höger men det passade bättre på min Lo. En härligt somrig Lo passar bra idag när vädret är grått och tråkigt. 

Carina

Underbar skiss! Gillar enkelheten som ger utrymme för mycket fantasi. Jag har smashat med distress ink, Stormy sky (som jag först blandade med lite vatten). Vit CS som bakgrund och ett vitt papper bakom fotot. Dekorerat endast med ord och vita snöflingor i olika modeller. Foto på min familj när de drar iväg på en skotertur på nyårsaftonen och jag lagligt fick stanna hemma i stugvärmen :)

Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 5/2 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Väljer du att dela din tolkning via ett Instagramkonto behöver det kontot vara öppet och om vi ska ha möjlighet att se ditt bidrag behöver du lägga till @veckansskiss

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

Inga kommentarer: