tisdag 27 augusti 2019

#251

Hej på er sista tisdagen i augusti, idag är det jag Mahlin78 som är skissmakaren och som utmanar alla er följare med mina älskade hexagoner, det vill säga den 6-kantiga formen. Jag ser så mycket fram emot alla tolkningar, och hur ni väljer att tänka kring just hexagonerna, för jag vet att alla inte gillar dom.

Min Skiss


Min tolkning

För ganska exakt 1 år sedan sprang jag Nattloppet här i Kalmar, ett löplopp med start klockan 22 på kvällen. Det var en superrolig upplevelse och folkfest som regnet gjorde sitt bästa att förstöra, men misslyckades :-) Jag hade gärna stått på startlinjen om några dagar även i år men det sätter tyvärr skador stopp för. Men till nästa år hoppas jag på en start.
Som jag skrev ovan är jag ju svag för hexagoner så jag blandade friskt mellan olika mönstrade papper (spillbitar) och slutligen gick jag loss med lite Distress Ink som jag droppade med en pensel på fri hand. Titeln har jag lagt lite Stickles på för mer effekt.

Teamets tolkningar

Annzo

Den här veckan bjuder Mahlin oss på en skiss med hexgoner. Jag tycker det är jätteroligt att göra layouter med hexagoner. Den här gången valde jag att ha en färgad bakgrund, lite ovanligt för mig som oftast har vita bakgrunder. Fotot är på min söta systerdotter när vi var på Liseberg tillsammans i höstat.

Jenny 
I somras kunde jag inte sova, utan gick en promenad och såg solen gå upp över havet. Jag har lekt med fotot och skrivit ut det med filter. På mitt vita cardstock har jag sedan gått loss med distresser och mister, jag har också lagt dit lite extra dekorationer för att jag tyckte det blev lite kalt. Till sist avslutade jag med vita harlekin-rutor istället för hexagoner, enbart för att jag inte hade en hexagon-stencil :) 

Ciza

Jag ville göra ett kort med denna underbara skiss och visste att jag ville använda de underbara stämplarna som känns "kamerainspirerade" av MFT Stamps. På med lite Copics på motivet.
Stansade ut lite hexagoner med ett die-set. Använde en schablon som är grön (vet ej märket) för att göra bakgrunden för att jag ville att det skulle få en mjukare känsla mot hexagonerna. Jag använde Distress Ink Bundled Sage. Till sist en liten text som kommer från stämpelsetet Picnic with friends från Mama Elephant. Texten är stämplad med VersaFine.


 Annelie

En enkel och perfekt skiss för mig som verkligen gillar hexagoner. När tillfälle ges att använda dem så körde jag fullt ut, även till fotona. Passade även på att vända och vrida på skissen. Jag har endast använt enfärgad cardstock, bilarna är en dies som jag inte minns var den kommer ifrån.
Alfabetet är från mitt första alfabet, det är Quickutz Studio, klassisk, enkel och rak stil. Nu tutar och kör vi en ny skissvecka och hoppas på många tolkningar av Mahlin78:s fina skiss.

Carina

Det blev ett kort för mig den här veckan också. Jag har använt en stencil och duttat med "vanlig" stämpelfärg. Stämplat texten och kaktusen med kruka, som jag färglagt med promarkers, på det lilla kortet.


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 2/9 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Du kan också dela dina bilder på Instagram, tagga oss gärna med @veckansskiss och #veckansskiss så att vi ser dina bilder. Observera att du själv måste ladda upp dem på InLinkz eller maila bilden till oss om du vill vara med och tävla om priset. 

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.


Inga kommentarer: