tisdag 26 april 2016

#106

Hej! Redan dags för en ny skiss, april månad går mot sitt slut och då kanske vi kan slippa det där aprilvädret som ställer till det och motar bort våren. Idag är det Christel som gjort skissen och jag hoppas ni har tid och lust att tolka, layouter eller kort eller vad ni känner för!


Hennes tolkning:

Jag vände på skissen ett halvt varv och använde papper från ett Dear Lizzykit och med lite texter till ett av mina vuxna barnbarn.

Teamets tolkningar:

Karin

Jag tog mig friheten att använda denna skiss till ett kort som behövde gå snabbt att göra för att komma med posten nästa dag. Därav det dåliga ljuset vid fototillfället. Jättebra när man är i tidsnöd.

Ciza

Direkt när jag såg skissen, som jag gillar, tänkte jag att jag ville göra ett kort. Istället för en "rand" på vänstersidan har jag valt att ha lager på lager. Dessutom valde jag att text och dekorationen nere i höger hörn fick vara en och samma. Sedan ville jag ha med lite utstansade fjärilar då jag hade lite spillpapper över och färgerna på papperna passade så bra till det färglagda. :)

Åsa
En avskalad tolkning med detaljer i rosa och guld, lite sytråd och så några stänk med misten. 

Carina
En skiss som är väldigt användbar. Passar både kort och LO. Jag har gjort en tolkning rakt av. Randen till höger maskade jag av och sprayade med mist. Gjorde även det med rutan i högra hörnet. Foto på en av våra fyrbenta familjemedlemmar.

Maria

Lite klurig skiss tycker jag. Men det är ju skoj när man får brottas lite =) Jag valde att lägga ihop alla rutor/papper runt bilden. det kändes bäst för mig.

Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar till inlägget där
din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast
måndag 2/5 kl 23:55.

Det går bra att länka till ett instagramkonto eller ett album på Facebook, men glöm inte att, om du
är “privat” kommer endast de som är vänner med dig att kunna se din bild. På FB räcker det att de
album du länkar till har inställningen "public", dock kommer bara “dina vänner” att kunna
kommentera.

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – Ni har väl inte missat att alla inskickade bidrag hittar nu under fliken "mailbidrag"?!

Mer information finns under fliken ”frågor och svar”