tisdag 29 april 2014

#17


Ny vecka är vi inne på med både 1:a maj och en del som kanske har en extra ledig klämdag så man kan passa på att ägna lite tid till och skapa! Denna vecka är det Camilla som har ritat skissen:
Så här blev hennes egna tolkning:Här har vi teamets tolkningar:
Malin/MalwaMia

Lotta

Maila oss din tolkning veckansnyaskiss@gmail.com eller länka via den blå knappen nedan. Vi vill se din tolkning senast måndag 5/5 kl 23:55.

Har du ingen blogg? Det går lika bra att länka till ett Flickr -konto http://www.flickr.com/ tumblr https://www.tumblr.com/ eller annan bild-dagbok

Har du en smartphone och använder dig av Instagram? Logga in på ditt konto via http://statigr.am/index.php?logout=1 och länka dit.

Du kan även skapa ett album på Facebook som går bra att länka till.

När du länkar till Instagram eller Facebook får du tänka på att om du är “privat” kommer endast de som är vänner med dig att kunna se din bild. På FB räcker det att de album du länkar till har inställningen "public", dock kommer bara “dina vänner” att kunna kommentera.

Två bra saker att tänka på när du länkar eller mailar

#1 Länka till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album.
#2 Om din bild är minst 540 pixlar på bredden kan vi visa upp ditt alster i bloggen extra stort, det är ju kul!


An InLinkz Link-up

2 kommentarer:

Christel sa...

Hej! Jag lyckas inte få hit min tolkning, något fel?
Hälsningar Christel

Anonym sa...

ja, det verkar som om din miniatyrbild inte syns i bloggen, dock ser jag din tolkning när jag klickar på länken, Ska kolla på detta! Tack förinfo /Jennie