onsdag 3 april 2013

Månadens Sponsor


Om ni gillar färg och roliga dekorationer så är Månadens Sponsor den rätta. Vi kan mycket stolt presentera Sirap i Paris som vår sponsor under april:


Så här berättar Malin om sin butik:

Välkommen till Sirap i Paris!


Jag som driver Sirap i Paris heter Malin och Scrapbooking som sådant kom jag först i kontakt med på riktigt under en resa till Disney World, USA 2004 då min dotter var åtta månader. I en av de otaliga butikerna längs gatorna inne på området fanns plötsligt inför mina ögon hylla efter hylla av mönstrade papper med Musse pigg öron och prinsessiga, glittriga klistermärken för att göra din egen Scrapbook. Oj, oj tänkte jag och köpte raskt med mig en hel hög med material hem till Sverige, så mycket jag trodde väskan skulle rymma.

Jag har dock alltid varit en sådan som samlat vykort, biljetter och urklipp från resor och skulle nog beteckna mig som en äkta pappersnörd, du vet en sådan som blir lycklig över små rosa skrivblock, brevpapper och tapetrester och... ja listan kan göras lång. Men nu- åh nu fick allting en mening när jag insåg att det faktiskt fanns en helt egen hobby som bara ägnade sig åt detta underbara! Oh Joy!

Under åren som gått har det blivit en hel del Scrapbooking såklart, men faktiskt framför allt har jag gjort kort till bemärkelsedagar och jag kan fortfarande fascineras fullständigt av möjlighterna med en stämpel och ett vitt papper. Men jag har också blivit en stämpelsnobb som letar efter stämplar där silikonet håller hög kvalité och där stämpeltrycket blir krispigt och fint varje gång på pappret.

Sedan fyra år tillbaka har jag närt en liten dröm om att en dag kunna arbeta med Scrapbooking på heltid, och i höstas gjorde jag äntligen slag i saken och öppnade min livs dröm - Sirap i Paris! Hos Sirap i Paris hoppas jag att du ska känna att du får en stunds möte med mig, Malin, personligen trots att det skiljer många mil mellan oss i verkligheten. Jag hoppas du ska känna att jag finns närvarande och att du kan se mig nicka gillande och gå i god för att varje vara in i minsta beståndsdel har gått igenom mitt granskande öga; och att allt som finns i Sirap i Paris kommer ifrån mitt hjärta. Här finns inte hundratals olika band eller cardstock i tusen olika kulörer eller mister i regnbågens alla färger, men däremot produkter som tagit mig timmar att leta ut. Finns det kanske en nyans av blå mist som passar till de flesta projekt så att ni bara behöver köpa en blå mist istället för tre olika blåa? Ja, perfekt! Finns det kanske cardstock i några utvalda färger som passar de flesta nyanser? Ja, perfekt! Istället för att ni ska sitta timme efter timme, sida efter sida och leta igenom tio tusentals produkter har jag gjort det jobbet åt er, och ni kan ägna mer tid åt det roligaste som finns - scrappa och pyssla!

Jag hoppas att ni ska trivas inne på Sirap i Paris; så seså! Gå nu och koka dig en god kopp kaffe och ta dig ut i butiken och ha en riktigt trevlig stund!


 Sirap i Paris har en härlig blogg med mycket spännande och även On-line kurser, nu i april kan du gå en kurs i att utveckla din journaling, visst är det innovativt??

Om du scrappar på ordentligt under april månad kanske du blir den som får sätta händerna i detta underbara:
Visst är det to die for?? Jag hade i alla fall inte haft något emot att vinna ;)


Lycka till och välkomna med sjuuuuukt mycket bidrag...
4 kommentarer:

ScrapMyran sa...

Å vilket underbart kit det vill jag vinna!!

ÅsaJ sa...

Åh vilket lycko-rus-kit! Nu gäller det att ligga i och sen hålla tummarna. :-)

Jessica (Wilbes) sa...

Åååååå de skulle jag väldigt gärna vinna, vilket härligt kit :)

Marja Seidemo sa...

Det är bara att sätta igång och scrappa flickor ;)