tisdag 4 december 2012

Veckans Skiss # 49

Idag är sista tisdagen innan jul som det är som vanligt här i bloggen ;-) Nästa vecka transformeras vi till en ovanlig blogg...i varje fall med ett ovanligt inlägg..weeee..
Idag, ännu en vanlig tisdag i det småkalla, regnfriska Sverige som faktiskt för ovanlighetens skull har täckts med snö :-), har vi med oss en vanlig tjej med en för er, inte helt ovanlig hobby:

Namn/Nick: Gabriella Petri "rackarungen" i olika forum
Blogg/Hemsida: www.beingbarkeryd.blogspot.com
Det började som en vanlig dagboksblogg, men förvandlades till en pysselblogg!!

1. Vem är du? 
Jag är en 37 årig väktar-tjej. Sprallig, nyfiken och med ett stort hjärta! Bor i ett stort hus på landet utanför Nässjö. Mamma till en vild liten Josefina på snart 5 år. Jag har alltid haft intresse för papper i olika former. Det började med teckningar i skolan och fortsatte genom en Grafisk linje på gymnasiet, med inriktning på tryckeri. Sen när jag väntade min dotter, så gjorde jag ett album till mina föräldrar i julklapp, och sen fanns det inget stopp.. Jag rymde in i scrapbooking världens hemliga ställen och fantasier!!

2. Vad betyder scrappandet för dig?
Scrappandet betyd avslappning, för det mesta. Min sambo gjorde om ett rum till ett pyssel-kryp-in för mig och dottern. Och oftast får jag sitta i fred, men det är roligt när dottern är nyfiken på HUR jag gör, och med VAD...

3. Är du kreativ på något annat sätt? 
Jag syr gärna, och försöker binda hyfsade kransar med det skogen och naturen har att erbjuda.

4. Har du någon favoritprodukt/sak/teknik som du ofta använder? 
Chalkade rivna kanter som ger den där slitna stilen, jag har börjat experimentera mer med gesso och akrylfärger. Men mest är det väl blommor, gärna cherryblossoms. När jag färglägger använder jag distress ink pads.

5. Var hämtar du din inspiration? 
MÅNGA underbara fina bloggar finns det, och många olika sätt att skapa på!! Men jag ÄLSKAR att kika in hos norska Ingvild bolme, hennes detaljerade Lo´s är fantastiska, sen gillar jag Bellamio, för hennes annorlunda tekniker, som hon har gjort otaliga tutorials på. Sen en sväng hos Willea, för hennes sinne för ihopsättande av Lo´s med snirkliga detaljer.
http://bellamios.blogspot.se/
http://www.ingvildbolme.com/
http://willeasscrap.blogspot.se/

6. När scrappar du som bäst? 
Efter jobbet, och en bit in på kvällen och säkert halva natten, om jag inte har jobb dagen efter..

Gabriellas läckra skiss


Gabriellas egen tolkning

Teamets tolkningar:
Jenni/Allram

Marja har gjort ett kort

Charlotte

Tanja har också gjort ett kort

Maya har även hon gjort ett kort

 Om du engagerar dig i den här skissen så kan den här ljuvliga matchy-matchy RAKen bli din:

och den här:

Maila oss på veckansnyaskiss@gmail.com eller ladda upp ditt bidrag senast måndag kl 23:59
Tänk på att även denna veckan ingår i November Månadens Val!!

Way to go girls..tja, vi har aldrig haft ett bidrag från en manlig person men kanske det är någon som har en scrappande make??? Inte jag i alla fall....;-) Varmt välkomna i så fall!!


1 kommentar:

rolex kopior sa...

Externt fake patek philippe förblir den ikoniska designen för de nya modellerna, som grupperas under referens 3716, oförändrad. Den avgörande nya funktionen är gömd fake rolex inuti klockan: den IWC-tillverkade 69355 kaliber garanterar exakt visning och tidsmätning. Den robusta, precisa fake Rolex kronografrörelsen med den klassiska kolonnhjulskonstruktionen kan ses genom den transparenta ryggen. Ett rolex replica automatiskt lindningssystem bygger upp en kraftreserv på 46 timmar.
Sex olika versioner finns i 18 karat 5N guld eller rostfritt stål. De rostfria modellerna är rolex kopia utrustade med den nyutvecklade fjärilsfällan, som är särskilt bekväm replika klockor i slitage.