torsdag 3 maj 2012

Månadens Sponsor

Den här månaden är vi väldigt stolta över att få presentera en utländsk sponsor,  en papperstillverkare med ursnygga papper, nämligen:7 Dots Studio har underbara papper med härliga färgkombinationer som är designade av bl a Finnabair. Ett polskt företag som ägs och drivs av Tusia Lech.I deras blog hittar du underbar inspiration från flera designers, kika gärna in där!!


Klicka på namnet på varje kollektion så kan du se vad den innehåller. Klicka helst på varje papper annars syns inte härligheterna..

HÄR kan ni se hur Designteamet hos 7 Dots Studio skapat med de här underbara kollektionerna. Om du vill köpa någon av kollektionerna så kontakta din favoritbutik och be dem ta in just det du vill ha. En del av deras papper finns hos Mollys Scrapbooking.

Och nu till det bästa...den av er som blir Månadens Val får inte bara en skrytknapp av oss utan får även välja en av kollektionerna ovan!!!
Och om möjligt ännu bättre, denna månad LOTTAR VI UT MÅNADENS VAL och varje layout du bidrar med är en lott..med andra ord..sätt igång och scrappa NU!!!


Håll utkik i bloggen efter inspiration, under maj månad kommer vi i teamet visa hur vi scrappar med underbara papper från 7 Dots Studio:-) Själv sitter jag och tittar på Wonderland (ingen är väl förvånad över att jag valde den kollektionen ;-) och funderar på vad jag skall göra....
Ni kan gräva i trädgården och sola en annan gång, nu är det pyssla som gäller...//Marja
1 kommentar:

Tanja sa...

Verkligen mumsiga papper!