tisdag 18 januari 2022

Lite ändringar från och med skiss #354

 Vi vill uppmärksamma er på några förändringar som görs från och med nästa skiss, #354, som kommer om en vecka.

Anledningen till ändringarna är att vi gör detta ideellt, på vår fritid, och detta tar en hel del tid. 
Istället för att ha ett flertal ställen man kan skicka in sin tolkning, begränsar vi det nu till vår vanliga mail (veckansnyaskiss(A)gmail.com) samt till Inlinkz. Man behöver inte ha en egen blogg för att använda Inlinkz. Det man behöver är ett konto på google eller Facebook och följa stegen i vår instruktion, som ni hittar här.

Det räcker alltså inte att tagga oss, varken på Facebook eller på Instagram. Ni måste aktivt mail eller lägga in era tolkningar. Det är de två kanaler vi kommer att använda och kolla. Vi kommer att vara fler som har koll på mailen. Skickar man in sitt bidrag efter inlämningstiden är man utom tävlan.

Man kan länka via Inlinkz via sin mobil, surfplatta eller dator. Det är lika smidigt vilket som.
OBS! Använder man mobil, eller surfplatta:
Gå längst ner på bloggens förstasida och klicka på Webversion. Då kommer sidan att laddas om och se ut på samma sätt som på datorn och Inlinkzrutan kommer fram. :)

Vi hoppas att ni förstår våra ändringar. Vi tycker det är jätteroligt att förse er med skisser, tolka dem som inspiration till er och se vad ni gjort. Men vi behöver begränsa oss så i antal alternativ. Och ibland kan det ta lite tid innan era tolkningar kommer upp i bloggen när ni mailat, men så länge ni mailat in i tid är ni med i tävlingen. 

Sist ber vi er när ni skickar mail med er tolkning att skriva vilket skissnummer samt ert namn i mailrubriken. T ex #354 Ciza Hagholm. Detta för att vi lättare ska kunna hitta i mailen när någon vunnit.


Tack för er förståelse och vi hoppas att vi alla får en toppentid med våra kommande skisser. :)

Annelie, Anette, Ann-Sofie, Carina och Ciza

Inga kommentarer: