tisdag 9 mars 2021

#318

- Tjingeling för en ny skiss som denna vecka kommer från mig, Anette.
Det ska bli toppenroligt att se hur ni tolkar den =)

Min skiss

Min tolkning
Elise första julafton! Hon var egentligen inte sugen på att öppna alla sina paket. Snörena var roligare + en broschyr som låg i lådan med hennes skor 😂
Det blev iallafall en mysig och härlig Corona säker jul som vi säkert alla kommer att minnas.

Papperna kommer från Kaisercraft; "Whimsy Wishes Collection & Maja Design; "Traditional christmas". Paketen nere i högra hörnet är urklippta från ett av Kaisercrafts papper och något paket har jag satt 3-D kuddar bakom. Jag tycker att dessa julpapper är fantastiskt vackra! 


Teamets tolkningar

Annelie
Vår stora kille år redan 4 år, det måste nog sjutton vara de bästa åren, livet med barnbarnen är fantastiskt. Denna gång blev det utekalas pga pandemin, det var trevligt med lite nytt. Dock kunde det varit snö den 26 december, men bara det inte regnar i Skåne är man tacksam.:) Det mönstrade pappret och textremsan är från PhotoPlays "Party animals". 4:an är en cuttingfile från något bra ställe jag inte minns just nu.:) Jag använde mig av skrivaren för journaling, önskar jag hade fin handstil.

Annzo
Våren närmar sig med stormsteg och jag längtar så efter att blåsipporna ska blomma. Letade på några bilder som jag tog förra året. Jag har massvis med foton på blåsippor men ändå kan jag inte låta bli att ta nya varje år. Visst är det tokigt. Snart hoppas jag att det är dags för årets blåsippsfotografering.

Ciza
Gissa om jag var lycklig när jag hittade detta perfekta takmönsterpapper, på rea dessutom. Det var perfekt till att göra en LO om våra solpaneler som vi installerade i nov 2019. Men jag ska tala om att det var inget lätt papper att använda. Jag fick frångå en hel del från skissen men det som ska föreställa en byggställning i silver, försöker uppväga det lite. Jag ska erkänna att jag inte är supernöjd med LO'n, men äntligen är den gjord och dokumenterad. :)


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 15/3 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Du kan också dela dina bilder på Instagram, tagga oss gärna med @veckansskiss och #veckansskiss så att vi ser dina bilder. Observera att du själv måste ladda upp dem på InLinkz eller maila bilden till oss om du vill vara med och tävla om priset. 

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

Inga kommentarer: