tisdag 28 januari 2020

#271

Nu är det dags för en skiss från mig, Carina, igen. Den här funkar bra om man har mycket spillpapper eller om man är lite rädd om sina finaste papper och vill att dem ska räcka länge.
Kort eller layout går lika bra. Hoppas du blir inspirerad och får en trevlig scrapstund!

Min skissMin tolkning

Jag gjorde min tolkning i storleken 8"x11". Ungefär lettersize. Det är roligt att göra liten annan storlek ibland. Det är vit CS och sen pappersremsor från Glitz serie Black & White. Stänkte också lite med svart mist. Foto på mannen och hunden Pepzi. Bästa vänner! Och ja, hunden får vara i sängen ;)

Teamets tolkningar

Annzo

Den här skissen passar perfekt om du vill använda spillpapper jag har använt några ifrån Kaiser Craft. Den här gången har jag faktiskt inte chalkat alla kanter vilket är väldigt ovanligt för att vara mig, men jag tyckte inte att det behövdes.

Annelie

Nytt år och nya utmaningar. I år ska jag använda mer kladd med färg på mina lo:s. Här har jag använt mig av stenciler från Dutch Doobadoo som jag färgat in med distresser. Prickarna är glitterpasta i guld. Roboten är en stämpel från Technique Tuesday och det ljusblå lilla monstret är en diecut från ScrapNcups "Ticket to the moon". Roboten på fotot är vårt barnbarn som älskar att pyssla, till mormors stora glädje.:)

Jenny


Nu läser jag inte så mycket böcker längre, jag lyssnar gärna på dom istället, och då behövs inte mitt bokmärke. Men på sommaren får jag användning av det, för på semestern är det riktiga böcker som gäller. Trots att jag har bytt plats på bilden och texten tycker jag att det syns att jag har utgått  från skissen. Jag tycker det var en rolig skiss, och väldigt användbar. Den kommer jag att utgå från fler gånger då jag behöver inspiration. 

Ciza

Denna vecka blev det en layout och hittade detta kort med vår älskade lille Tudor. Jag låg i soffan med värmefilt på mig (med värme) och Tudor kom direkt och lade sig för att ta hand om mig samt passa på att få lite extra värme själv. Denne lille man blev i stort sett aldrig nekad kel. Vi tog oss tid och det är jag glad för idag. Så många, mysiga timmar vi haft ihop, kelat och gosat. Så mycket kärlek.
Washitejperna har jag förstärkt klistrigheten med dubbelhäftande tejp så att de verkligen sitter fast. Denna gång fick tolkningen lite mer dekorationer än skissen, men jag tycker att det funkar.Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 3/2 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Väljer du att dela din tolkning via ett Instagramkonto behöver det kontot vara öppet och om vi ska ha möjlighet att se ditt bidrag behöver du lägga till @veckansskiss

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

1 kommentar:

Unknown sa...

Did you hear there is a 12 word phrase you can communicate to your crush... that will trigger deep emotions of love and instinctual attraction for you buried inside his heart?

Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, cherish and look after you with his entire heart...

12 Words Who Trigger A Man's Desire Instinct

This impulse is so hardwired into a man's mind that it will make him work better than before to make your relationship as strong as it can be.

In fact, fueling this all-powerful impulse is so important to having the best possible relationship with your man that the second you send your man a "Secret Signal"...

...You will immediately find him expose his mind and heart for you in a way he's never expressed before and he will see you as the only woman in the universe who has ever truly appealed to him.