tisdag 3 december 2019

#265

Min skiss

Här i sydöstra Sverige har vintern kommit med snö och kyla. Personligen tycker jag det är jättemysigt, både att vara ute och att komma in och pyssla framför brasan.
Denna veckan bjuder jag, Jenny, på en skiss vi i teamet har tolkat både som LO och kort.
Hoppas du blir inspirerad och visar ditt alster för oss.Min tolkning

Till den här LOn har jag använt ett gammalt foto från när vi var på Traktorpulling och dottern var väldigt liten. Alla tyckte hon var så söt när hon låg i sin vagn med hörselskydden som täckte hela huvudet, utan ett knyst. Idag är dom för små på henne :) 
Jag har stämplat med en massa blandade färger och stämplar på ett vitt CS, har även gjort lite cirklar med en penna. Jag fick till lite hjulspår med ett legohjul, men tyvärr hade jag ingen traktor. Till texten har jag använt bokstäver från två olika alfabetsdies och även "ett negativt tryck". 

Teamets tolkningar


Annelie

En skiss som jag direkt visste vilka foto jag skulle använda mig av till. Denna silo är numera riven, den har tillhört bilden av byn, så jag kände att jag ville föreviga den, trots att den var väldigt ful. Bitarna i mitten är från byggnaden. Barnbarnet och jag var där ofta och tittade när den revs, det var väldigt roliga maskiner att titta på.:) Jag har använt mig av mist, en stencil från StudioLight, distresser och den runda svarta stämpeln är från Gummiapan. Flygplanet och lilla alfabetet är en dies från Nellies och heter Airlane. Landmärke är utstansat i mitt äldsta och mest använda alfabete, Quickutz Studio.

Mahlin78
Vilken härlig skiss! Till skillnad mot Annelie så visste jag direkt att jag ville göra ett julkort utifrån skissen. Så det blev lite glögg som sällskap och så var jag igång, och det mesta flöt på av sig självt. I princip allt material är spillbitar som jag lyckades hitta precis lagom mängder av för att skapa detta julkort. Kan man skicka det till sig själv månne....

Annzo

När jag såg den här skissen tyckte jag först att den såg jättesvår ut, men när jag kom på hur jag skulle göra var den hur kul som helst. Var ganska självklart att jag skulle göra ett julkort eftersom det snart är dags att lägga dom på lådan. Dom fina pappren kommer ifrån Maja Design. 

Ciza

Jag ville göra ett julkort som inte innehöll några uppstämplade eller färglagda motiv (trots att jag har massor). Så jag tog Prima Marketings Paperpad i A4-format. Klippt, skurit och klistrat. Lite glitterpenna runt motiven. Bokstäverna är från Tim Holtz och heter Metallic Stickers Alpha Gold. Man får både vita och svarta bokstäver med guldkant. Rött cardstock som "fotomattor" och vit kortbas. Och så några blingstenar. :) Och som alltid har jag chalkat kanterna. Denna gång med Color Box Chalk Chestnut Roan.


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 10/12 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Du kan också dela dina bilder på Instagram, tagga oss gärna med @veckansskiss och #veckansskiss så att vi ser dina bilder. Observera att du själv måste ladda upp dem på InLinkz eller maila bilden till oss om du vill vara med och tävla om priset. 

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

2 kommentarer:

Carina sa...

Hej på er!
Jag hittar ingenstans där jag ska länka min tolkning av veckans skiss. Jag trodde att det skulle finnas en blå knapp i högermarginalen till Ininkz men jag kan inte se nån någonstans.

Mahlin78 sa...

Om du klickar in dig under Instagram- och mailalster så finns den blå knappen så du kan lägga upp ditt bidrag :-) https://veckansnyaskiss.blogspot.com/p/mailaster.html