tisdag 25 september 2018

#210

Hej alla pysslare! Anna här, med min första egna skiss. Jag tänkte att den här layouten kunde passa för att visa upp något piggt sommarfoto eftersom bakgrunden påminner mig lite om solstrålar. Jag ser fram emot att se hur ni tolkar den!

Min skiss


Min tolkning

Även om jag tyckte att skissen var somrig så använde jag faktiskt ett foto från förra hösten då jag gick på lakrits- och salmiakfestival tillsammans med min mamma och min kusin, Det var roligt att välja bakgrundspappren, även om jag konstaterade att det var svårare än förväntat att få dem att passa precis i trianglarna. Som titel använde jag ett akrylord från Ali Edwards som har legat i min stash i säkert ett år, så jag var glad över att den passade så bra här! 

Teamets tolkningar

Annzo

När jag såg den här skissen tänkte jag direkt att jag skulle göra en LO med ett papper som såg ut precis som skissen. Jag letade i mina pappershögar men jag kunde inte hitta något som passade.
Istället bestämde jag mej för att göra ett kort. Det var lite klurigt att få till alla bitar men jag blev ganska nöjd med resultatet. Dom fina pappren kommer ifrån Maja Designs serie Denim & Friends. 

Jenny

För ovanlighetens skull har jag gjort en LO, och utan mönsterpapper. Här har jag lekt med stenciler och röda/rosa distressdynor för att matcha de röda/rosa ränderna på tröjan. Upptäcker ni en miss som jag har gjort? 

Carina

Jag tyckte att fälten påminde om stora solstrålar så jag gjorde ett kort på det temat. Vit kortstomme och en skärfil från Paper Issues samt en stämpel (som jag inte vet vart ifrån) var allt jag använde. Ibland behöver man inte så mycket för att göra ett "bra att ha" kort.

Ciza

Detta foto har min vän Camilla Waern tagit. Jag tyckte det var så magiskt att jag frågade om jag fick göra en LO av det och det fick jag. Jag visste direkt att jag ville göra den i guld och svart. Så tre olika Color of Bloom-sprayer, en guldpenna och en rubrik i guldthicker.

Mahlin78

Den här skissen var en rejäl utmaning för mig, vilket jag tycker är väldigt givande. Men till slut landade jag i att bara jobba med olika gröna färger för att låta fotot stå i centrum. 


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 1/10 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Väljer du att dela din tolkning via ett Instagramkonto behöver det kontot vara öppet och om vi ska ha möjlighet att se ditt bidrag behöver du lägga till @veckansskiss

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

Inga kommentarer: