tisdag 11 september 2018

#208

Nu har det blivit dags för min första skiss för den här terminen. Hoppas verkligen att Ni gillar den. Ska bli så spännande att se Era fina tolkningar. Jag antar att Ni har många härliga foton att välja på efter den underbara sommaren som vi har haft.

Min skiss


Min tolkning

För ovanlighetens skull har jag scrappat ett foto på mej själv. I juni var vi på en resa till Bali och den här bilden är tagen på Lombok. Vi bodde på fyra olika ställen och varje gång vi checkade in så blev vi bjudna på en välkomstdrink den här gången var det en kokosnöt. Om du gillar pappren kan jag berätta att dom kommer ifrån Simple Stories serie Hello Summer. Visst är dom fina?

Teamets tolkningar

Jenny 

Det blev ytterligare ett kort från mig denna veckan. Jag hade lite problem att få ihop skissen, jag vände och vred på det ett tag innan jag bestämde mig. Jag tror det är en gammal Magnoliastämpel jag har använt, som vanligt målad med distresser. 

Carina

Gillar verkligen Annzos skiss! Jag har tolkat den rakt av men känner att skissen bjuder in till mycket fantasi. Jag har stänkt lite färg på ett vitt CS och dekorerat lite sparsamt med bl.a. en cykel. Det var matstafett här i byn och då cyklade vi runt för att äta lite mat hos trevliga människor. Vi trampade ca 1 mil den kvällen jag och svägerskan. Jag har dokumenterat mera på tagen som jag har gömt under vimpeln. (Ber om  ursäkt för bedrövligt foto som jag ska åtgärda så fort det går.)

Mahlin78

Vilken härlig skiss att tolka! Jag hade detta foto på den flitiga humlan utskriven och liggandes på skrivbordet, så när jag skulle tolka skissen var valet av foto givet. Papperna är gamla favoriter från Basic Grey som jag tyckte passade perfekt. En väldigt enkel tolkning, men den här gången låter jag fotot stå i fokus.

Ciza

Dessa underbara skisser gör mig så glad och denna vecka tyckte jag personligen att den var perfekt till ett kort. Så därför utmanade jag mig själv att göra en LO istället. :)
Två mönsterkort från Maja Design som jag klippt lite mindre och gjort en banner av. Två washitejplinjer och däremellan ett tygband, av samma sort som sitter på banners så man slipper se kanten mellan mönsterpapperna. Tagen är infärgad med distress ink och stämplad med distress oxide. Överblivet mönsterband får klä tagen och likadana band även där i öglan. Och när man kladdar på bakgrunden får man dölja det med lite mer mönsterpapper nere till vänster. ;)

Anna

När jag såg den här skissen tänkte jag genast att den skulle passa som ett kort. Jag rotade igenom min hög med die cuts som inte riktigt passar min stil av scrapbooking och hittade en med blommor och texten "hello beautiful" som var lagom stor. De enkla och tydliga elementen i skissen gjorde den enkel att jobba med, och sen droppade jag lite färg i bakgrunden för att skapa lite extra intresse.

Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 17/9 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Väljer du att dela din tolkning via ett Instagramkonto behöver det kontot vara öppet och om vi ska ha möjlighet att se ditt bidrag behöver du lägga till @veckansskiss

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

1 kommentar:

Piglet sa...

Det borde väl vara en stämpel från "Hänglar och stänglar" som Jenny har använt? Det är så tråkigt att de inte finns längre ... Älskade deras stämplar! <3