tisdag 24 oktober 2017

#171

Hej alla glada!

Här kommer en rykande färsk skiss igen. Hoppas många vill vara med och skapa med oss. Som alltid så bjuder teamet här på strålande inspiration och nu är vi nyfikna på era tolkningar.

Nu kör vi!Min tolkning

Jag utmanade mig själv att använda ett mönstrat papper som bakgrund idag istället för mitt vanliga vita cardstock, spännande:) Jag älskar det här pappret från Bella Blvd Make Your Mark, eller jag älskar hela kollektionen. Härliga glada färger och peppande ord överallt. Däremot är det inte det enklaste, tycker jag, att ha ett så färgstarkt papper som bakgrund men vad är väl en utmaning utan just utmaningen. Det blev en pepp-layout till vår yngsta dotter <3

Teamets tolkningar

Ciza

En underbar och rolig skiss som jag ville försöka använda till ett kort och såklart då med höst- och halloweentema. :) Då jag ville använda min nya die med ugglan och cirkeln från Sizzix insåg jag att det skulle bli lite tight. Dock tycker jag att det fungerade ganska bra.
Happy Halloween har jag embossat och sen dragit lite streck med den bästa vita pennan jag vet - Sharpie Poster Paint. Det  är den jag använt i de vita sömmarna också. Jag försökte att låta bli först att inte rita sömmar, men jag kan inte. De gör så mycket för helheten. :)

Carina

Underbar skiss! Den lämnar utrymme för väldigt fri tolkning även om jag har varit den ganska trogen. Vit CS med lite mist, papper på lager och lite dekorationer. Älskar giraffen som jag fått av en scrapvän och även fjärilarna. Foto på Nina, alldeles färsk och så fin <3


Mahlin78
Vilken perfekt skiss för mig som har gått på sparlåga i mitt skapande en längre period nu. Fotot låg utskrivet på mitt skrivbord, papperna är riktiga gamla favoriter och skissen en ny favorit. En bättre kombination kan nästan inte skapas :-) Det enda smolket i bägaren är hur i hela friden man vid den här tiden på året ska lyckas fota sitt alster för att få det hyfsat snyggt. Sitter du på en bra lösning - hojta till tack!


Anna K W

Den här skissen var verkligen superkul att tolka! Jag fick världens flow och körde på med stämplar, mist och superglada färger. Jag tycker det är kul att scrappa selfies, speciellt när man spexar till det lite med Snapchat. Men att fotografera sin LO den här årstiden är minsann inte lätt. Jag har fått försöka på flera olika ställen i lägenheten, och kasserat flera försök... 

Maria
Den här bilden framkallade jag i ett större format för att få fram känslan av den låååånga trappan. Tyckte att det passade bra att använda Annas skiss. Lager med papper och några enkla dekorationer. 


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 30/10 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Väljer du att dela din tolkning via ett Instagramkonto behöver det kontot vara öppet och om vi ska ha möjlighet att se ditt bidrag behöver du lägga till @veckansskiss

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.Inga kommentarer: