tisdag 10 maj 2016

#108

Äntligen tisdag! Hoppas att ni har hunnit med lite scraptid den sista veckan trots det underbara vädret vi haft.
Jag har passat på att fota lite under helgen och några av dessa foton ser ni här på min layout. Just dessa kort tog jag liggandes under basketkorgen. Även den dummaste hade ju kunnat räkna ut hur det skulle sluta. Fast det var det värt. Gillar bilderna! Vad är väl lite huvudvärk....

Hoppas ni gillar min skiss. Fri tolkning om ni vill använda fler foton eller inte. Kanske ni hellre väljer PL-kort eller något annat. Spännande ska det iaf bli att se era tolkningar. Så sätt igång nu!Min tolkning:


En lite annorlunda tolkning från min sida denna gång, på flera sätt. Ville få till en lite tuffare sida eftersom jag tyckte att det skulle passa till mina foton. Dessutom har jag använt TRE bilder, hör inte till vanligheterna. Vet inte riktigt vad jag tycker om slutresultatet, men en layout är det iaf. 

Teamets tolkningar:

Maria

Jag satt och bläddrade bland mina pl kort och då kom iden till denna Lo upp. Den passade Åsas fina skiss perfekt.

Ciza

Till denna härliga skiss kände jag att det var lättare att göra en LO istället för ett kort då motiven skulle bli väldigt små på kortet.
Jag hittade småkort jag skrivit ut för längesen från ett besök med min mamma nere i Malmö. Men jag ville göra lite annorlunda och inte använda vanliga fotomattor utan att använda tags istället för lite mer kontrast. Sedan använde jag en helsida från ett paperpad i 6". Och för att göra det lite roligare stämplade jag med två olika bårder på in- och utsidan av mönstrepappret.


Karin

Tyckte att detta julpapper passade så bra till orkiden och rosorna på bilden och den ljusgröna washitapen passade min duk som sticker fram under blommorna. Älskar skisser som ger rum till flera bilder.

Carina

Lite småklurig skiss denna gången av Åsa. Jag fick skriva ut mina foton lite större så att jag kunde skära dem i den storlek jag ville ha. (Erkänner lite motvilligt att ett fotopapper åkte i soporna) Mönstrat bakgrundspapper och sen ett vitt CS som jag stänkte lite mist på. Pinfärska bilder från 1 maj när Nina snorklade i poolen på Cypern.

Christel
Jag valde att använda PL-kort som jag fått av misstag och de kan ju komma till användning på layouter också. En rolig skiss att tolka tycker jag. Bakgrundspappret är från American Craft och vit CS som jag sytt runt om på maskin liksom bakgrundspappret. Texterna uppe och nere är washitejp.


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar till inlägget där
din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast
måndag 16/5 kl 23:55.

Det går bra att länka till ett instagramkonto eller ett album på Facebook, men glöm inte att om du
är “privat” kommer endast de som är vänner med dig att kunna se din bild. På FB räcker det att de
album du länkar till har inställningen "public", dock kommer bara “dina vänner” att kunna
kommentera.

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook. Ni har väl inte missat att alla inskickade bidrag hittar ni under fliken "mailbidrag"?!

Mer information finns under fliken ”frågor och svar”.

Inga kommentarer: