måndag 1 december 2014

December månads sponsor

1:a december! Hur gick det till? Igår fick vi tända första ljuset i adventsljusstaken och kanske har många av er redan börjat pynta inför julen nu?

Vi har 2 ordinarie skisser kvar att bjuda er på innan våra julutmaningar tar vid och vi har glädjen att få presentera Pagoni som sponsor till dessa 2 skisser!

Vi letar över hela världen efter pärlor och smyckedelar för att kunna erbjuda många och prisvärda produkter inom smyckestillverkning. Ofta tar vi direkt från fabrik för att kunna hålla så låga priser som möjligt.
Vi som driver Pagoni är Cathrine och Daniel Forsman. Tillsammans med våra anställda jobbar vi för att kunna erbjuda er bra produkter med supersnabb leverans.
2008 blev vi utnämnda till Årets Nyföretagare i Örnsköldsvik. 2009 kom vi tvåa i Årets Nyföretagare Sverige och fick ett Hedersomnämnande.
2011 blev Pagoni utsett av länsstyrelsen till "Ett spännande och innovativt
företag" och Pagoni presenterades för Kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Detta ger oss en kvalitetsstämpel och dig som kund en trygghet när du väljer oss som leverantör.

Kram Cathis och Daniel


Många av oss som håller på med scrapbooking eller cardmaking håller ju även på med annat pyssel,därför är det lite extra kul att ha Pagoni som sponsor!Man kan ju hitta produkter hos dem som man även kan använda till scrapbooking med såklart!

Ni som är med och tolkar någon eller båda av de 2 skisser vi har kvar vinner ett presentkort från Pagoni som vi lottar ut bland er!Länkar gör ni som vanligt under rätt länkknapp eller skickar in via mail.Lycka till!!

Inga kommentarer: