tisdag 18 februari 2014

Skiss #7

Tisdag igen och dags för en ny skiss  som den här veckan är ritad av My/ScrapMyran.ScrapMyran:


Teamets tolkningar:

Malin/malwa:


JenniLotta

Mia K
 
Camilla:

  JennieMaila oss din tolkning veckansnyaskiss@gmail.com eller länka via den blå knappen nedan. Vi vill se din tolkning senast måndag 24/2 kl 23:55. Har du ingen blogg? Det går lika bra att länka till ett Flickr -konto http://www.flickr.com/ tumblr https://www.tumblr.com/ eller annan bild-dagbok. Har du en smartphone och använder dig av Instagram? Logga in på ditt konto via http://statigr.am/index.php?logout=1 och länka dit. Du kan även skapa ett album på Facebook som går bra att länka till. När du länkar till Instagram eller Facebook får du tänka på att om du är “privat” kommer endast de som är vänner med dig att kunna se din bild. På FB räcker det att de album du länkar till har inställningen "public", dock kommer bara “dina vänner” att kunna kommentera. Två bra saker att tänka på när du länkar eller mailar:


#1 Länka till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album.

#2 Om din bild är minst 540 pixlar på bredden kan vi visa upp ditt alster i bloggen extra stort, det är ju kul!LYCKA TILL!!

4 kommentarer:

Toi9 sa...

Ei herlig skisse og mange lekre bidrag fra DT!
Har dere sluttet med veckans val?

Veckans Skiss sa...

Det stämmer, vi har detta året bestämt att göra en liten i vårt upplägg.
Vi kommer att ha kvar stommen i vår blogg d.v.s. varje vecka kan du räkna med att det finns en ny skiss att tolka och du kommer enkelt att kunna ladda upp din tolkning via vårt länkverktyg.

Men vi kommer inte längre att lotta/rösta fram en VV - veckans val, utan lägger allt krut på att få fram en vinnare i månaden, bland de olika tolkningar som har kommit it.

Vinnaren av MV- Månadens Val får ett fin-fint pris från vår sponsor den månaden.

Vi tror att detta kommer att bli toppenbra och hoppas att det kommer att generera i fler av våra läsare skickar in sina tolkningar.

Vi är så klart väldigt tacksamma för all typ av feedback på vad vi skulle kunna göra bättre eller om det är något som du tycker saknas i bloggen.

Toi9 sa...

Ok, tusen takk for svar :)
Dere har fine skisser og fin inspirasjon fra DT, så vil nok sende inn bidrag når jeg har muligheten :)

Christel sa...

Hej! Har jag missat månadens val i januari? Tack för era fina skisser!