tisdag 25 januari 2022

#354

Äntligen är vårterminen här! I skrivandes stund är klockan halv 4 på eftermiddagen och det är fortfarande ljust ute och vi får ha ljuset längre för varje dag känns det som. Men än så länge är det mörkt och tillåtet att pyssla hela kvällarna om man vill det och det är vi ju många som vill ;)
Hoppas ni blir inspererad av min skiss och att du skickar in din tolkning till oss.

Carinas skiss


Carinas tolkning
Vit CS med blåa vintriga papper från Kaiserkraft. De har några år på nacken men är underbara.
Stjärnor och snöflingor utstansade i vitt och under ena flingan vit och blå sytråd. 
Jag började faktiskt med att kladda mist på ett vitt CS och var länge inne på att använda det men tillslut insåg jag att fotot, från morgonpromenaden till jobbet en dag förra veckan, inte ville bli stört av massa färg. Jag gillade det enkla och lite krispiga bättre till det.

Teamets tolkningar

Anette
- Åh så härligt att få starta upp efter en liten ledighet. 
Visst är denna skiss tilltalande från Carina - Så rolig att tolka och jag valde att svänga på den. Det passade mig bäst. En bild från nyårsmiddagen hemma hos Elise. Hon var så fin med sidenrosetter i håret
- Vilken "pingla"!

Mina papper är restbitar från någon/några kollektioner från Maja design, vet ej vilka. Jag tyckte det passade fint med lite "romantiska" papper. Titeln är otroligt gamla bokstäver från American Thickers. Det är bra att spara på allt. Någon gång kommer det i stort sett till användning igen 😉 Alla de guldfärgade dekorationerna kommer även därifrån - Fast de är relativt nya 😀

Annelie
  
Hoppas Ni tycker det är lika skoj som jag gör, att vi är tillbaka och skapar efter skisser igen. Carinas skiss ger oss många möjligheter. Vårt barnbarn tyckte inte alls att det var roligt att åka pulka förra säsongen, nu var det lite roligare iaf.:) Jag har använt utstansade snöflingor där jag även använde "skräpet" som en stencil. Färgen jag använt är endast en distressdyna. Alfabetet är ett riktigt gammalt från Cuttlebug.

Ciza

Jag ville göra ett slimline-kort och det var en liten utmaning eftersom man då inte har lika stor yta. Glitter och metall är det som dominerar på detta kort. T o m mönsterpappret, som är snyggt i sig, fick glitterspray på sig. Och paljetterna fick halvpärlor på sig. :) Ramen har jag stansat ut i tre lager. Två lager med vanligt svart cardstock. Vissa gillar att stansa ut i mosspapper, men jag tycker det blir snyggare med cardstock. Det översta lagret är svart glitterpapper.

Annzo
Visst är det kul att vi är tillbaka igen, en rolig skiss kan väl göra en tråkig tisdag lite bättre? Det tycker i alla fall jag. Gillar den här veckans  enkla skiss där det finns utrymme för lite fri tolkning. Jag har letat fram ett svart-vitt kort som passar perfekt till lite färgglada papper. Ett litet tips från mig, nästa gång du framkallar bilder gör några i svart-vitt. 

Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 31/1 kl 23:55.

Ni får jättegärna tagga oss både på Facebook och Instagram. Tagga med @veckansskiss och #veckansskiss

Observera att du själv måste ladda upp dem på InLinkz eller maila bilden till oss (veckansnyaskiss(a)gmail.com) om du vill vara med och tävla om månadens pris. Alla (i tid) inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header. 

Inga kommentarer: