tisdag 10 mars 2020

#277

Det är min, Jennys, skiss ni ska tolka denna veckan. Gör du ett kort, en LO eller något annat? Jag längtar efter att se era tolkningar.

Min skiss


Min tolkning

Jag har spegelvänt skissen och gjort ett kort till en kille. Bild från MajaDesign och papper från Stamperia. Jag tyckte inte det behövdes några dekorationer här, men annars använder jag ofta stjärnor eller kugghjul på kort till män. Jag sätter nog på ett grattis och ett namn när jag hittar en mottagare till kortet. 

Teamets tolkningar

Annelie
Min tolkning av Jennys härliga skiss. På bilden syns vår kära svärdotter med vårt älskade barnbarn, 9 minuter "gammal". Längst ner är hans lilla identitetsband, jag har satt det med brads, så kan de ta av det och se hur liten han var runt foten. Stämpeln "Welcome to the world" är från By Lene. Stencilen runt fotot är från Dutch Doobadoo. Nu har vi två barnbarn och jag har fullt upp att fylla deras album.:)  

Carina

En annorlunda skiss som jag tolkade på mitt vis. Finns ju inga rätt eller fel :) Vitt CS (ser tyvärr blått ut på fotot) som jag ritade en cirkel på med två blå Promarkerpennor. Tre pappersvimplar och sen stämplade jag texten direkt på layouten, som är i 8"x11". (8" för då kan jag använda mig av A4 papper ;)). Skar fotot ovalt och filade kanterna lite. Foto på en liten dotter för sisådär 11-12 år sedan.

Ciza

Jag ville göra ett vårigt kort och hittade detta redan färglagda motiv från Stampingbella i mina gömmor. Lite prickigt och randigt mönsterpapper på det. Egentligen är det randiga pappret liiiite mer orange i verkligheten, men det syns lite dåligt här.
Jag ville inte stämpla eller skriva något än då jag inte vet vad kortet ska användas till än. Men det har jag iaf tänkt att göra på vimplarna. :)

Annzo

Den här skissen var lite klurig men när jag fick dom här fina pappren i min hand gick det mycket lättare. Pappren kommer ifrån Maja Design och serien heter Little Street Cafe. Stämplarna kommer ifrån Gummiapan. 

Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 16/3 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Du kan också dela dina bilder på Instagram, tagga oss gärna med @veckansskiss och #veckansskiss så att vi ser dina bilder. Observera att du själv måste ladda upp dem på InLinkz eller maila bilden till oss om du vill vara med och tävla om priset. 

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.


Inga kommentarer: