tisdag 11 februari 2020

#273

Dags för en av mina skisser igen. Som vanligt är det alltid lite nervöst tänk om
Ni inte gillar den? Helt okej att använda både till Lo eller kort.


Min skissMin tolkning

Jag tycker det är kul att arbeta med skisser med flera foton. Just dom här bilderna är från i höstas när vi var i Palma. Jag har stämplat lite på bakgrunden, använt papper i dova färger ifrån Kaisercraft. 

Teamets tolkningar

Annelie
Även hösten kan liva upp i mörka februari.:) Denna skiss gillade jag, fast jag har ändrat lite på den. Det är så skoj att se hur vi alla tolkar samma skiss så olika. Höstbus innehåller papper från Carta Bellas "Hello Fall". Löven är en stencil som är färgade med distresser. 

Jenny
Jag bjuder på en sommar-LO med överblommade rapsfält. Jag hade först lite svårt att bestämma mig för vad jag skulle göra med skissen, men när jag sedan hittade fotona var det inte så svårt. Jag saknar solen och värmen, och långa promenader i ljumma vindar. När jag nu tittar ut blåser stormen Ciara förbi. 

Ciza

Jag ville göra en LO så fort jag fick se detta mönsterpapper! Dekorationerna som redan fanns på pappret får representera snedsträcken på skissen. Jag hade inte hjärta att dela fotot i tre delar så washitejpen är för att dela fotot. För att få fotot att smälta in bättre med färgerna gjorde jag om det till sepiafärgat. Om man tittar noga ser man två vita washitejpsremsor med vita prickar bakom fotot.
Jätteroligt att göra skissen och tolka lite friare. :)

Carina
Rolig skiss trots att jag hade problem att hitta tre foton. Det fick då bli samma foto men i olika färger. Lite blå mist på vitt CS. Istället för papper hade jag vellum som fotomatta. Dekorerade med enameldots och utstansade snöflingor. Dålig ljus gjorde att fotot på layouten inte blev så bra tyvärr.


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 17/2 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Du kan också dela dina bilder på Instagram, tagga oss gärna med @veckansskiss och #veckansskiss så att vi ser dina bilder. Observera att du själv måste ladda upp dem på InLinkz eller maila bilden till oss om du vill vara med och tävla om priset. 

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

Inga kommentarer: