tisdag 4 februari 2020

#272

Hej alla härliga skapare!
Jag hoppas ni alla har det så bra det bara går.
Vi har redan hunnit avverka januari och nu är det februari. Det är milt i större delen av vårt vackra land och för varje dag har vi dagsljus lite längre.

Min skissMin tolkning

Jag brukar tycka det är både roligt och intressant att titta tillbaka hur vi haft det andra år, och det har verkligen inte varit så milt som det är i år. Men i mitt sinne är det fortfarande vinter och därför ville jag göra ett vinterkort med lite humor i.
Mönsterpapper från The Essential Craft Papers paperpad Grunge - Dark Tones.
Motiv från MFT stamps och är färglagda med Copics. Två olika washitejper. Stickerbokstäver från Scrapbookdoer.
Nu är jag jättenyfiken på vad ni kommer att hitta på med skissen :)


Teamets tolkningar

Jenny

Jag visar upp ett riktigt sommarkort så här i februari. Jag har följt skissen ganska exakt med dekorationer och papper, förutom att jag har en oval bild istället för en rund. Bild och papper är från Maja Design, som är en klar favorit hos mig. Jag använder ofta Maja-papper när jag skapar. Jag vet inte hur det är med er, men jag längtar lite till sommaren nu. 

Annzo

Det här var verkligen en jätterolig skiss att arbeta med den kommer jag att använda fler gånger.
Fick bli ett vårigt kort i pastelliga färger. 

Annelie

Dotter och svärson ska på bröllop, så denna skiss passade utmärkt till ett kort. Bröllopet ska gå i ljuslila, som synes.:) Kvadraterna är en dies från CraftEmotions, de är i mitt tycke väldigt dekorativa på kort. Jag hade svårt att hitta rätt text som fick plats på kortet, men "kärlek" kan aldrig bli fel.:)

Carina
En rolig och annorlunda skiss. Jag tänkte kort direkt men ändrade mig och gjorde en layout med en fin igelkott som jag förevigade 2019. Vissa år ser man dem inte alls och förra året såg jag flera och flera gånger. När jag var liten gillade jag att rita dem men nu blev det ett foto :) 


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 10/2 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Väljer du att dela din tolkning via ett Instagramkonto behöver det kontot vara öppet och om vi ska ha möjlighet att se ditt bidrag behöver du lägga till @veckansskiss

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

Inga kommentarer: