tisdag 9 juli 2019

#249

Hej! Har ni semester, eller jobbar ni några veckor till som jag Jenny? Här har sommarvärmen försvunnit vilket ofta gynnar oss pysslare.
Veckans skiss är ganska avskalad, och passar både LO och kort, eller hittar du på något annat?

Min skiss


Min tolkning

När jag ritade den här skissen hade jag nog en tydlig bild av ett födelsedagskort, men tänk vad man kan ändra sig. Även den här veckan har jag använt mig av Maja Designs papper, gamla favoriter som nu är slut. Försökte få en somrig och kärleksfull känsla runt ett älsklingsfoto som legat länge och väntat på att jag ska göra något med det. 

Teamets tolkningar


Annzo

Den här skissen var väldigt enkel att tolka. Stort gilla på det. Jag fortsätter att vara nostalgisk och scrappar en gammal bild från 2001. Tycker inte Ni också att det är kul att leta fram lite gamla fotografier ibland?

Ciza

Denna vecka ville jag göra ett kort. Det blev ganska enkelt, vilket var syftet då den fina skissen var så ren. Washitape, som jag försökte mönsterpassa, spraybakgrund med Distress Oxide Spray Spun Sugar och Picked Raspberry, ett mönsterpapper som jag stämplat en bakgrund på. Bakgrunden kommer från My Favourite Things SY-08 Scene Builder. Och grisen samt texten är samma märke och det setet heter SY-07 Piggy Pebbles. För ovanlighetens skull har jag färglagt med akvarellfärger. :)
Detta är nästan så nära ett CAS (Clean And Simple) jag kan komma. :)

Carina

Jag gillade skissen och även om jag inte har fått med allt på den så tror jag att man ser att jag har följt den ganska noga. Jag har använt spillpapper från mycket gamla 12x12" papper jag hade liggandes och som jag gjort lite pappersförvaring av under helgen. De remsor som blev över passade perfekt till den här skissen. Stickers är från nåt gammalt kit som jag inte hade kvar namnet på och texten Love har jag skurit ut med cameon. På fotot är det dottern med "moffa" :)

Anna

Det blev en väldigt förenklad tolkning av mig den här veckan. Som ni ser har jag motivet på rätt plats, men sen har jag valt att bara lägga lite guldsplatters istället för de övriga dekorationerna. Jag blev inspirerad av ränderna, men de fick ligga i bakgrunden istället för i högra kanten. Det kan bli så ibland, man börjar med en sak, men så tar inspirationen över och man kan hamna lite var som helst. Men det viktiga är ju att man har roligt när man skapar!

Mahlin78
Jag har följt denna härlig skiss ganska rakt av. Det blev bara spillbitar som kom till användning, perfekt för en skiss av detta stuk. Fotot är taget för ganska precis 1 år sedan på mig och maken en solig dag när vi satt vid en av stationerna för Kalmar Swinrum. En kul tävling att följa som åskådare :-)


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 15/7 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Väljer du att dela din tolkning via ett Instagramkonto behöver det kontot vara öppet och om vi ska ha möjlighet att se ditt bidrag behöver du lägga till @veckansskiss

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

Inga kommentarer: