tisdag 9 april 2019

#236

Halloj dags för en av mina, Annzos, skisser igen. På skissen har jag ritat ett hjärta men Ni kan självklart använda något annat en stjärna kanske? Ska bli spännande att se vad Ni hittar på.

Min skiss


Min tolkning

När man tolkar sin egen skiss är det väl inte så konstigt att det blir ganska precis som skissen.
Den här veckan fick det bli en ganska rosa Lo efter som min söta systerdotter som är på bilden älskade rosa när hon var liten. Nu är hon 16 år så fotot har några år på nacken. 

Teamets tolkningar

Ciza


Ett snabbt litet grattiskort till någon som älskar hundar blev det till denna fina skiss. En washitejp, en bakgrundsstämpel från MFT Stamps som är embossad och ett färglagt motiv från WhipperSnapper. Ett ritat hjärta med lite ram innanför och en liten rubrik. Tadaaa - färdig. :)

Mahlin78

Vilken härlig skiss att tolka, tack Annzo :-) För min del blev det ett grattiskort. Jag har jobbat med min nya hjärtformade die och en hörnstans, samt även min banner-die (fast det syns bara på 1 av 4 bitar).  Lite Distress Ink på kanterna, Stickles på det utstansade grattiset och så halvpärlor - klart!

Jenny

Den här skissen har tagit ett tag för mig att bearbeta, och kommit fram till vad jag ville göra med den. Jag ville utgå från hjärtat, så till slut blev det en LO på dottern och hennes häst. Bilden är utskriven på akvarellpapper med struktur, så det blir en helt annan yta än ett vanligt foto. Dottern har tagit in hela familjen i hästvärlden, och jag trodde inte att jag skulle fastna så för dessa stora, egensinniga och vackra djur som jag har gjort. 

Carina
En härlig skiss som jag har tolkat så här. Det blev två fjärilar i stället för ett hjärta. Sen har jag flyttat på titeln, men förutom det så har jag tolkat skisen ganska precis. Storleken på min layout den här veckan är 8" x 8". Foto på dottern och granntjejerna för ett antal år sedan. De fyller 12 i år. Vart tar tiden vägen?

Anna


För mig blev det ännu en travelers notebook-tolkning, den här gången om ett trevligt restaurangbesök. För hjärtat använde jag en vellum-dekoration som jag har haft hur länge som helst, alltid roligt att kunna använda något gammalt!


Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 15/4 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Väljer du att dela din tolkning via ett Instagramkonto behöver det kontot vara öppet och om vi ska ha möjlighet att se ditt bidrag behöver du lägga till @veckansskiss

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

Inga kommentarer: