tisdag 12 juni 2018

#202

Hej alla fina skisstolkare!

Den här veckan bjuder jag, Mahlin78, på en skiss som jag mycket väl tycker att man kan använda både till layout och till kort, precis som teamet gjort. Jag hoppas ni hinner få lite avkopplande skapartid mitt i skolavslutningstider. Jag, och hela teamet, blir så glada för de tolkningar ni delar med oss, och vi ser med spänning fram emot hur ni väljer att ta er an denna skiss.Min tolkning

Jag satt på bryggan i vårt kvarter en kväll i början av juni, precis när solen gick ner bakom stadsmuren. En magisk kväll, som så många andra denna tidiga sommar. Mina cirklar är stämplade med 3 olika färger av Distress Ink och 2 olika stämplar, och pappersremsorna är blandade papper från Maja Design.

Teamets tolkningar

Annzo

Den här veckan har jag gjort ett kort med härliga papper ifrån Kaiser Craft serie Ooh La La Collection. Jag stansade ut några cirklar i olika storlekar med en dies. Någon rubrik behövdes inte eftersom det stod en text på bilden som jag använt. I det enkla bor det vackra. 

Ciza

Jag var sugen på att göra ett kort men ville försöka göra det lite annorlunda och det tycker jag att jag gjort. Det som mest sticker ut som inte är detsamma som skissen är mina vimplar som är istället för cirklar. Och det blev inte fler då jag valde att använda ett rivet papper. Allt är spillbitar utom kortbasen. Det är verkligen jättekul att använda spillbitar. Man får utmana sig då. :) Motiv, böcker och text är från MFT Stamps och heter Our Stories (BB-41).

Carina

Jag har nog aldrig gjort en layout så fort någon gång. Remsorna är från spillpapperslådan. Mitt vita CS hade jag kladdat mist på vid ett tidigare tillfälle så den fanns liksom färdig. Cirklarna fick bli några "kakservetter". Jag valde den rosa för att ta upp färgen i västen på fotot. En härlig bild på vår hund när han sitter på stolen och lägger hakan på matbordet.

Anna K W


Jag har tolkat på ett enkelt sätt igen, med mycket färg och många detaljer att titta på. Pappren och dekorationerna kommer från samma kollektion, det är så smidigt att jobba med färdigmatchat ibland. :) Jag har tänkt att fjärilarna och hjärtana representerar cirklarna på skissen. 

Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 18/6 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Väljer du att dela din tolkning via ett Instagramkonto behöver det kontot vara öppet och om vi ska ha möjlighet att se ditt bidrag behöver du lägga till @veckansskiss

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

1 kommentar:

Wenche sa...

Jeg ble visst for sen til å linke inn jeg, men deler allikevel :-) http://wenchejensen.blogspot.com/2018/06/kort-med-bildehjul.html