tisdag 3 april 2018

#192

Hej och välkommen till en ny månad och ännu en tisdag med oss på Veckans skiss. Den här veckan har Mahlin78 ritat skissen och som ni ser på teamets tolkningar, passar den lika bra till kort som till layout. Nu ser vi fram emot era fina tolkningar.Teamets tolkningar

Ciza

En härlig skiss som jag ville göra ett kort av. Mönsterpapperna är från FabScraps och heter Shabby Chic. För att få papperna att poppa har jag använt brunt cardstock. Motivet är från Magnolia och är färglagt med Copics. Tyvärr vet jag inte märket på texten, men det är ett stort set med clear stamps.

Annzo

Den här skissen var riktigt klurig tycker jag. Mina papper går inte riktigt ut i kanterna som på skissen men jag hoppas att man ändå kan se att det är den jag har inspirerats av? Som vanligt har jag färgat in bakgrunden med stencil och distresser. Jag har använt en vit bakgrund den här veckan också jag gillar det mest. Några papper som jag tycker passar bra med fotografiet. 

Carina


Den här veckan valde jag att göra ett kort och jag har följt skissen så troget jag bara kan. Det blev ett bra att ha kort som kan passa till flera olika tillfällen.

Anna K W

Jag valde att inte tolka Malins skiss med många papperslager, utan byggde de olika elementen i skissen med distress ink på kortbasen, washi och en liten gnutta mönsterpapper... Jag har hittat tillbaka till mina copic-pennor och gjorde ett kort med en söt liten tös från Gorjuss som motiv.

Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 9/4 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Väljer du att dela din tolkning via ett Instagramkonto behöver det kontot vara öppet och om vi ska ha möjlighet att se ditt bidrag behöver du lägga till @veckansskiss

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

Inga kommentarer: