tisdag 14 november 2017

#174

Åter dags för mig, Carina, att presentera en skiss. Lite klurig tyckte jag själv när jag skulle tolka den, men till slut fick jag till det ganska bra tror jag. Väntar med spänning på era tolkningar!Min tolkning

Bakgrunden har jag sprayat med mist och i hörnen har jag använt symaskinen. En tolkning väldigt nära skissen, men jag tog tre foton istället för fyra. 

Teamets tolkningar

Mahlin78

Återigen en utmanande skiss vilket jag tycker är himla kul! Jag har valt att behålla antalet foton och placeringen på dom, men sen har jag frångått skissen en del. Jag valde att snedlägga ett cardstock istället för att jobba med 2 av hörnorna. Dessutom har jag lagt till element bakom mina foton i form av spillbitar av mönstrade papper. I mitten av oktober blev äntligen vår årliga tur till Ölands södra udde gjord, tyvärr blåste det för mycket för att kunna stanna speciellt länge.

Ciza

En jättehärlig skiss som fick mig att fundera länge på hur jag skulle göra den. Först var jag inne på fyra motiv eller fyra bilder. Men det blev att dela upp ett och samma foto i fyra delar istället. Jag valde att använda washitape som linjer. Det är en och samma washi som skiftar färg. Dock vill jag tipsa om att fixa extra klister eller tejp bakom washitapen då den ofta (för mig iaf) har en tendens att släppa. Bakgrunden är sprayad med brun, grön och blå spray från Lindys. För att ge bokstäverna LILLAN lite mer umpf har jag med en tunn, svart penna rutat skuggning.

Maria

Jag gillar skisser för flera bilder så den här passade mig =)) Jag har valt att ha lite lila mist som bakgrund, i hörnen har jag skurit ut vita trekanter som jag lagt på varandra i lager, annars en väldigt enkel tolkning av Carinas skiss. Jag tyckte att det räckte långt med några fina bilder på Darin =)))

Anna K W

Som vanligt är jag lite tvärtemot och gör min alldeles egen tolkning av allt möjligt. T ex den här skissen - direkt såg jag framför mig ett sånt knapp-hjärtekort! Så fick det bli. Alla lila knappar i min knappburk har granskats och valts ut eller bort. Sedan bröt jag av med tejp i hörnen. Ett helt okej resultat, om jag får säga det själv.

Anna U
En underbar skiss som jag häll mig väldigt nära ( som så ofta) Jag har använt härliga Turn the Page kollektionen av Paige Taylor Evans/ Pink Paislee och har scrappat ett så vackert foto av vår äldsta dotter, Martha. En kompis till henne, Lovisa, har tagit fotot. Tack snälla för att jag fick använda det på min layout <3.

Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar direkt till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 20/11 kl 23:55.

Det går bra att länka till ditt konto på Facebook - kom ihåg att ändra albumets inställningar till "public" så vi kan se det. Dock kan endast "dina vänner" kommentera.

Väljer du att dela din tolkning via ett Instagramkonto behöver det kontot vara öppet och om vi ska ha möjlighet att se ditt bidrag behöver du lägga till @veckansskiss

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – alla inskickade bidrag finns under fliken "mailbidrag" uppe under vår header.

Mer information finns under fliken ”frågor och svar” här ovan under vår header.

Inga kommentarer: