tisdag 20 december 2016

Julutmaning

Ja då står julen verkligen inför dörren och vi på Veckans Skiss presenterar årets allra sista skiss och det är jag, Anna Uhras, som står för den. Vi på Veckans skiss kommer att ta lite jullov fram till den 10/1  2017 då vi kickar igång nästa termin. Det är därför inte en alldeles "vanlig" utmaning nu utan en julutmaning med en liten "inspireras av 3" twist. Inget krav att det ska vara juligt eller ens vintrigt utan kör på bara. Dessutom har ni lite extra lång tid på er att tolka så här över jul och nyårshelgen, t.om måndag den 9/1 2017!!!
Otroligt att man ska börja skriva 2017 snart....

Vi i teamet vill också passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett härligt Gott Nytt År!

Som sagt så är årets julutmaning att inspireras av min skiss och mina "Inspireras av tre"...Inspireras av 3:

1: Enamel shapes (dots eller andra former av enamel)
2: Söm (symaskin, för hand, fejk)
3:Använd minst två, eller flera, OLIKA alfabet/fonter i din titel eller text.

Dessa tre punkter ska finnas med tillsammans med skissen sedan får ni fylla på med vad ni vill :)

Skapa lugnt!

Det är så klart ett härligt pris just till julutmaningen också, en färgsprakande RAK med några fina dekorationer och läckra papper som jag plockat ihop.Min egen tolkning

Jag valde att göra ett kort efter min skiss och jag tolkade den ganska fritt men man kan nog se skissen rätt bra ändå även om vissa element är flyttade. Dessutom blir ju allt lite mer samlat då du översätter en "stor" 12x12 skiss till ett mindre format som ett kort. Kortpanelen har jag gjort genom att använda en embossingfolder som stämpel. Färgade in den med distressdyna sen fick den en dusch av lite vatten innan jag stämplade med den. Jag har några svarta Enameldots, söm av symaskin, två olika fonter i min titel/text och jag har tolkat skissen. Mission accomplished !!

Teamets tolkningar

Mahlin78

En skiss helt i min smak! Fotot som jag jobbat med är taget nu i december vid en fantastisk soluppgång. Jag lät fotots färger bli de som bestämde hela layoutens färger. De tre "måstena" på layouten finns också: grå handritad söm runt hela layouten, tre olika alfabet och även Enamel Dots.

Maria

Det här var skoj =) Jag gillade att det var en liten tvist på denna skiss. Jag har valt att scrapa vårt julkort från förra året. Kändes ju passande nu såhär i juletid. Valde också att skapa i vitt med endast någon liten gnutta färg. 

Carina
Som vanligt en härlig skiss av Anna. Det var inget måste att det skulle vara jultema men det blev så ändå med ett foto på mina föräldrars julgran förra julen. Jag har nog gjort min läxa vad det gäller 3 att inspireras av också. Gröna enameldots, olika typsnitt på texten och stygn. Ja de finns faktiskt med. Runt tagen uppe till höger och på det vita pappret under fotot. Check :)

Sofi
 Mitt tolkning till julutmaningen blev ett vintrigt sådant med ett foto ifrån ifjol på mina tvillingar. Tycker jag har följt skissen rätt bra och både enamel shapes, olika fonter och söm finns med på layouten. Så gott som allt material kommer från novembers Hip Kit :)

Anna KW
Till min tolkning har jag tagit ett foto från en av årets första rundor i konstsnöspåret nära Örebro, där jag bor. Jag har ritat stygn i flera hörn, satt glittriga enamel dots under "snow" och det är ju rätt tydligt var de olika typsnitten är. :) Som vanligt är min LO 8x8 tum, har massor av white space och ett vintrigt foto. Skönt när det är som vanligt, tycker jag.

Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar till inlägget där
din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast
måndag 9/1 kl 23:55.

Det går bra att länka till ett instagramkonto eller ett album på Facebook, men glöm inte att, om du
är “privat” kommer endast de som är vänner med dig att kunna se din bild. På FB räcker det att de
album du länkar till har inställningen "public", dock kommer bara “dina vänner” att kunna
kommentera.

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – Ni har väl inte missat att alla inskickade bidrag nu  finns under fliken "mailbidrag"?!

Mer information finns under fliken ”frågor och svar”

3 kommentarer:

blushingwhiterose sa...

Skall man alltså länka bidrag även till jultävlingen under "december" eller kommer det en separat länklista för den?! :)

Piglet
pysselsystrarna.se
(som för övrigt tycker att det vore trevligt om Namn&Websida fanns som identitetsmöjlighet för kommentar ... )

Anna Uhras sa...

Hejsan Piglet 😊
Tack för att du uppmärksammade den saknade inlinks knappen till Julutmaningen. Nu är det åtgärdat! Ser framemot det du skapar till den😊
God Jul!!! Kram VS teamet genom Anna

fake audemars piguet sa...

Rörelsen roterar inte alls denna replika klockor ring alls, vilket innebär att du troligtvis har en sned front på GMT One, med den ljusare-mörkare klyftan
klockor kopior mellan AM och PM på flänsringen är förskjuten från horisontella eller vertikala planet för Kolla på. När jag ställde klockan rolex klocka kopia och fick reda på detta trodde jag att detta skulle bli irriterande - men det är det inte. Med tanke på fake rolex att händerna inte är perfekta 10:08 hela tiden, är denna offset bara en del av klockan som utför en av dess kärnfunktioner och det störde mig aldrig en gång när jag faktiskt bär klockan.
På ett hår över $ 10 000-märket fake omega är Chopard L.U.C GMT One ett dyrt, men också dyrt, alternativt för närvarande på kranen för att släcka den GMT-törsten. Det vackert polerade fake breitling fodralet med dess varumärke L.U.C-flikar, den satängborstade solbrastväljaren, Chrysler Building-händerna (trots lumé) fake tag heuer och den alla kapabla, riktigt interna rörelsen gör detta till en verkligt lyxig klocka inifrån och ut. Delar där klockmärken i stora fake cartier grupper älskar att sänka kostnaderna, nämligen bandet och spännet, är båda sortens utseende och känns värda en femsiffrig fake IWC klocka. GMT One är en måttlig klocka, jämförbar med en rejäl, snygg vävd tröja eller en skräddarsydd tweedjacka - jämfört med något från, säger, fake panerai Hugo Boss.