tisdag 8 november 2016

#129

Hej!

Det är ju TISDAG, gott folk och då är det ju en rykande färsk skiss hos oss på Veckans Skiss.
Den här veckan är det jag, AnnaU som är skissmakerska och jag ser framemot att se alla era härliga tolkningar.
För självklart hänger du ju med oss och skapar ?!! :)Min tolkning
Det blev en layout i Letter size format den här veckan, roligt att variera storlek ibland. 
Mina papper kommer som så ofta från mina CitrusTwist Kits. 
Det stora gemet är från American Crafts "details".
Ett mysigt foto på våra småttingar som kramar om varandra och balanserar ihop på en sten <3

Mahlin78

En skiss helt i min smak! Jag har återigen jobbat med bara spillbitar och verkligen kämpat för att inte behöva skära i några papper, mer än nödvändigt. Fotot har några år på nacken och är ett av de sista jag tog i jpg-formet, bara dagar efter fototillfället gick jag över till RAW-format på alla mina foton istället. 

Carina

Min vana trogen så har jag följt skissen så slaviskt jag bara kan :) En kanonskiss som är väldigt användbar. Sprayade mist på mitt vita cs för att få lite liv i layouten och sen ritade stygn runt hela för att rama in det. Hoppade över titeln och nöjde mig med journaling istället.

Maria

Jag har även denna gång lyckats följa skissen rätt så bra. Önskar dock att jag haft ett coolt stort gem som Anna men mitt fick duga =) Prickarna är utstansat papper som jag sen lagt glaze på. Kul att fixa och trixa själv tycker jag. 

Sofi
Här kommer återigen min tolkning gjord med papper från Hip Kit Club. Jag gillar att det får mig att blanda färger hej vilt istället för endast en färg plus svart och vitt, vilket jag ofta gör annars. Jag har försökt hålla mig så nära skissen som möjligt men har bytt ut några element och lagt till andra istället. 

Anna K W

Jag valde foto med målsättningen att utmana mig själv. Rosa är inte min starka sida, inte heller layouter i 12x12. Skissen är precis min stil, med mycket white space och kluster av dekorationer och andra element. Jag har utgått från det rosa och kompletterat med guld och lite turkost.

Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 14/11 kl 23:55.

Det går bra att länka till ett instagramkonto eller ett album på Facebook, men glöm inte att, om du är “privat” kommer endast de som är vänner med dig att kunna se din bild. På FB räcker det att de album du länkar till har inställningen "public", dock kommer bara “dina vänner” att kunna kommentera.

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – Ni har väl inte missat att alla inskickade bidrag nu finns under fliken "mailbidrag"?!

Mer information finns under fliken ”frågor och svar”2 kommentarer:

Pillan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Toregårds lilla Lotta sa...

Ååå, vad roligt att jag hittat tillbaka hit efter några månaders scrapbooks uppehåll och hittade en skiss som passade perfekt!
Tack för härlig inspiration.

/Liselott