tisdag 25 oktober 2016

#127

Välkommen tisdag!!!

Idag bjuder vi på ännu en skiss att tolka. Det är jag, Maria, som ritat skissen denna vecka och jag/vi ser verkligen fram mot att få se era tolkningar.

Ni har väl inte missat vårt fina pris denna månad som Sirap i Paris sponsrat med.
Min tolkning

Det här med att tolka sin egen skiss är inte alltid så lätt. Jag brukar utgå från vad jag själv gillar när jag ritar mina skisser, här har jag valt både flera bilder och ränder. Jag ville göra en ren lo och valde därför vitt på vitt med bilder från Stinas 3 års dag. För att skapa linjerna har jag använt mig av symaskinen och sytt flera gånger över hela pappret med vit tråd. I hörnen har jag satt vita fotohörn som jag stansat ut med en gammal die från Qk.

Sofi

Jag tycker det är så roligt med skisser med flera foton för jag är så dålig på att använda flera foton på mina LOs utan att bli "tvingad". Här blev det tre höstiga bilder som passade perfekt till papper och dekos i senaste Sirapboxen Golden Leaves som ni även kan vinna den här månaden om ni deltar med en tolkning till någon av månadens skisser. 

AnnaU
Jo men visst!! Det blev ett kort den här veckan :) Och jag HAR faktiskt följt skissen även om ni kanske inte tycker det i första anblicken, haha!! Jag har bara skalat ner den lite. Ränderna är Washitejpen och sömmarna, dom tre rutorna blev till tre stjärnor. Det är väl hörnen då som jag inte riktigt fick med men med lite vilja kan man se dom i att jag har monterat kortpanelen med 3d-tejp så kortbasen liksom ramar in lite, eller hur?! ;) 


Mahlin78
Vissa skisser är inte lika enkla att tolka, och detta är en sådan. Jag hade en väldigt tydlig tanke i huvudet, men det resultat hamnade i papperskorgen, tillsammans med ytterligare ett. Så kan det gå ibland. Men så bestämde jag mig för att göra det så enkelt som möjligt för mig själv och kom på att jag har ju massor med washitejp som jag i princip aldrig använder. Till min glädje hade jag 6 st olika från Tim Holtz som jag fick slösa lite med här. Hörnen valde jag att tolka lite annorlunda.

Carina

Jag har länge vetat vilka foton jag ville använda och för att det skulle bli bra så har jag vänt skissen ett halvt varv. Tycker att det var en rolig och klurig skiss som jag har följt så noga jag bara kan. Tyvärr är det ett uselt foto :( Vad gör man när man bor i mörka Hälsingland? Fick ta hjälp av lampor, för tro det eller ej, det blev ändå bäst ;)


Anna K W

Jag har gjort ett kort där pappret får göra jobbet. Mitt bakgrundspapper är randigt, som skissen. Sedan har jag skurit ut tre små, lika stora rektanglar och satt på 3D-kuddar mitt på kortet. På dem - en cykel! För att skoja till det hela lite satte jag h i hurra ovanpå cykelhjulet, så det kommer fram och skapar en 3D-effekt mot resten av ordet.

Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 31/10 kl 23:55.

Det går bra att länka till ett instagramkonto eller ett album på Facebook, men glöm inte att, om du är “privat” kommer endast de som är vänner med dig att kunna se din bild. På FB räcker det att de album du länkar till har inställningen "public", dock kommer bara “dina vänner” att kunna kommentera.

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook. Vi vill gärna att ni skickar bilder som är i storleken minst 540 px i bredd. 
Ni har väl inte missat att alla inskickade bidrag nu finns under fliken "mailbidrag"?!

Mer information finns under fliken ”frågor och svar”.

1 kommentar:

Scrapbubblan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.