tisdag 9 augusti 2016

#116

Hej!

Nu är det äntligen dags att dra igång höstterminen med allt som det innebär. Vissa har börjat jobba och kommit in i gamla rutiner igen efter semestern och jag hoppas att ni har haft det lika bra i sommarvärmen som jag har haft det. Massor med bad och härliga utflykter som ger en hel hög med fototillfällen som sedan går att scrappa i höst.
Här på Veckans skiss innebär slutet på semestern att vi återigen kommer inspirera er med en ny skiss varje tisdag och här kommer alltså den första som det är jag, Sofi, som ritat åt er. 
Min tolkning

En skiss som går att tolka lite hur man vill men själv tyckte jag att det passade så väldigt bra med washitejp. Här har jag använt tre olika tejper och även skvätt med mist innan jag monterade min hög med papper. Några enstaka blommor fick räcka som dekorationer.Teamets tolkningar


Anna / Zildara

Jag såg direkt att det här var ett gyllene tillfälle att använda snygga remsor av tejp! Jag valde tre olika sorters tejp, en med silverdetaljer, en svartvit och en med pilmönster (i två olika färger). För att ge texten mer av en inramning satte jag min utskrivna digistämpel på svart cardstock. Så inspirerande skiss!
 
Mahlin78

Ett favoritfoto som jag tog i våras på Öland. Ett gäng nyfikna tjurar som står på andra sidan elstängslet som tur är. Jag valde medvetet att jobba med rosa och mjuka brun/beiga-färger för att låta fotot i sig träda fram tydligt.

Carina

En snygg och enkel skiss! Jag valde att följa den rätt noggrant (som oftast). Ett foto med några år på nacken på vår dotter som flinar upp sig för kameran och mig. Jag sprayade mist på ett vitt CS. Skar sen remsor av papper från MME. Dekorationerna är också från MME. Glad att jag hittade papper och deko som passade ihop i färgerna.

AnnaU
Jag har följt den härliga skissen väldigt troget. Fotot är på tre av rosorna från en vacker bukett jag fick på min födelsedag här i juli. Den höll sig fin länge som helhet men dom här tre höll i över en vecka.Ljuvligt och ren glädje :) Utmanade mig själv och använde blommor till dekoration, vilket inte är så vanligt, men dom här blommorna gillar jag.

Maria
Nu är det skoj att vara tillbaka. Till den här skissen har jag plockat ur min resthög. Jag har en "liten" hög på skrivbordet där jag lägger små spillbitar som jag inte riktigt kan skiljas ifrån. Dom passade perfekt här. Jag har använt mig av lite mist och en slarvigt ritad cirkel i bakgrunden, några enkla dekorationer fick räcka. Länka till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar till inlägget där
din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast
måndag 15/8 kl 23:55.

Det går bra att länka till ett instagramkonto eller ett album på Facebook, men glöm inte att, om du
är “privat” kommer endast de som är vänner med dig att kunna se din bild. På FB räcker det att de
album du länkar till har inställningen "public", dock kommer bara “dina vänner” att kunna
kommentera.

Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Facebook – Ni har väl inte missat att alla inskickade bidrag nu  finns under fliken "mailbidrag"?!

Mer information finns under fliken ”frågor och svar”

Inga kommentarer: