måndag 17 augusti 2015

Gäst-DT under hösten

Hej!

Jag hade turen att vinna en plats som gäst-DT för Veckans Skiss under hösten 2015 i en av sommarutmaningarna. Det ska bli väldigt roligt.

Några ord om mig: Jag heter Nina Hanses och bor i ett område som heter Skärvik på Ekerö. Jag kallar mig SkärvikNina i scrapvärlden. Jag har många intressen och de flesta går i skapandets tecken. Utöver pysslandet, gillar jag att påta i trädgården, laga mat och baka. Jag har alltid skapat men scrappandet tog fart när vi höll på att bygga om vårt hus under 2008. Vi hyrde ett hus under tre månader. Jag hade med mig några skokartonger med pyssel dit och när vi flyttade hem så hade samlingen ökat till fyra flyttkartonger. Idag kör jag ”compact scrapbooking”, dvs mycket saker på liten yta då mina tidigare pysselrum numera är barnrum.

När det gäller scrap- och kortstil så har det blivit mer och mer clean and simple med mycket blommor. Från att mest ha skapat kort gör jag numera även en och en annan layout. Gillar även att altra askar och påsar. Jag är svag för nyheter och jag är väldigt svag för pappersblock, blommor och stämplar.

Jag försöker hitta små skvättar av tid för att skapa hemma och åker iväg på pysselträffar lite då och då. Det är väldigt roligt att träffa pysselvänner och inspireras av varandra. Jag är väldigt glad för alla härliga människor som jag träffat via scrappandet.

Om du vill se mer av mina alster så har jag en blogg och på Instagram finns jag som skarviknina.
 
Det är lite pinsamt att erkänna att jag har väldigt få foton på mig själv. De senaste porträttbilderna är från 2008-2009. Det är jag som brukar hålla i kameran för det mesta. Här är emellertid ett kort på mig från förra året.  
 
 
Hoppas att vi ses!

1 kommentar:

Veckans Skiss sa...

Välkommen Nina! :)
Kram
Ciza