tisdag 1 juli 2014

Semester

Nu är det dags för semester här i bloggen. Vi är tillbaka den 1/8 med månadens sponsor med en extra twist och drar igång den 5/8 med en ny skiss varje vecka i vanlig ordning. Fram tills dess har ni en sommarutmaning att klura på. 

Ni kan välja att skapa med endast bingobrickan eller skissen som utmaning, ni kan även kombinera dessa två - välj en rad i vår bingobricka och skapa sedan efter skissen. Är du sugen på en extra utmaning försök att få med hela bingobrickan i din tolkning. Det ska bli spännande att se hur nu tar er an denna utmaning.

Här har vi bingobrickan:och här har ni skissen:Så här såg det ut när några i teamet gav sig på utmaningen:

Jennie:
"För mig blev det en rad på bingo-brickan + att skapa efter skissen. Kan ni gissa vilken rad jag valde? :)"


Jenni "Jag valde en att scrappa efter skissen."
Camilla: Jag valde att göra ett kort enligt en rad i bingobrickan(washi,knappar,metallic) och en layout efter skissen:Lotta: Jag valde att skapa efter skissen och en rad på bingobrickan - men jag berättar inte vilken!


Vinnaren som lottas fram vinner detta härliga kit från Scrapbook etc. 


Vi tjuvstartar lite med nästa månadssponsor denna månad,eftersom Scrapbook etc. firar 13 år som butik nästa månad var Gisela snäll och sponsrade med ett extra kit nu till juli!!! Tack snälla för det,vi kommer att lotta ut detta kit ni ser här ovanför.Lite info om Scrapbook etc:

"Scrapbook etc. startades 2001 av mig, Gisela. Jag har hållit på med scrapbooking i över 30 år - långt innan det hade ett namn. Sedan 1997 har jag hållit kurser i scrapbooking och butiken fyller alltså 13 år (tonåring!) nu den 5 augusti 2014!

Jag brinner för att alla ska bevara sina foton och minnen för framtiden, och allt vi säljer i butiken är syrafritt och arkivbeständigt - papper, album, tape, pennor, dekorationer. Jag håller fortfarande kurs varje vecka, och i webbutiken finns ett urval av de tusentals olika produkter vi har i den fysiska butiken i Göteborg.

Jag har alltid scrappat i uppslag, och det är så jag lär ut scrapbooking. Jag tar massor av foton, så vill gärna få in så många som möjligt på varje uppslag - utan att det blir rörigt. Du är välkommen in på vår hemsida www.scrapbook.se samt vår idéblogg (med bara uppslag) www.scrapbalans.se. Plus att vi finns på: facebook/scrapbooketc
Har du vägarna förbi Göteborg den 5 augusti är du hjärtligt välkommen på kalas hos oss kl 10-19! Vi bjuder på skumpa, specialpriser, lotteri, fika, godis och annat kul denna dag! Måste ju fira när man fyller tonåring - eller hur?
"

Scrappa lugnt!
Gisela
SCRAPBOOK etc.
Danska vägen 81-83
416 59 Göteborg
031-192100
www.scrapbook.se


Du länkar som vanligt till din tolkning via den blå knappen i högermarginalen, tänk på att du länkar till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. Vi vill se din tolkning senast måndag 4/8 kl 23:55.
Det går bra att länka till ett instagram-konto eller ett album på Facebook, men glöm inte att, om du är “privat” kommer endast de som är vänner med dig att kunna se din bild. På FB räcker det att de album du länkar till har inställningen "public", dock kommer bara “dina vänner” att kunna kommentera.
Du kan även skicka din tolkning till oss via mail eller som ett PM via Instagram eller Facebook – men då är det ju bara vi som får se din tolkning! Mer information finns under fliken ”frågor och svar” 

Inga kommentarer: