tisdag 17 december 2013

Juliga utmaningar!

Nu närmar sig julen med stormsteg och vi här på Veckans Skiss tar lite juluppehåll med veckoskisserna för att komma tillbaka med nya härliga skisser igen nästa år. Men vi vill ju inte att ni ska sitta helt sysslolösa över julen ;-) så därför kör vi en favorit i repris från förra året med ett gäng julutmaningar.

Så här går det till:

Nedan hittar du 3 olika utmaningar med varsin knapp längst ner i inlägget att länka ditt bidrag till. Dina bidrag skall länkas senast 7:e januari 2014, kl 23:55 och det går lika bra att maila oss: veckansnyaskiss@gmail.com . Var noga med att länka till rätt foto på bidrag/inlägg och om du mailar så specificera vilken utmaning du deltar i.Utmaning nummer 2 innehåller hela 3 olika tolkningar i samma utmaning så var noga med att lägga in alla 3 layouter i ett enda inlägg i din blogg eller maila oss alla 3 på en gång. 


Utmaning nr 1:

Skiss med färgkombo tema julens färger.

Det har blivit mer och mer populärt att köra tematävlingar med att man ska skapa något runt jul som inte får ha julens färger så därför återupplivar vi julens härliga färger igen tycker vi!
Skapa en layout eller ett kort efter skissen med typiska juliga färger!!( rött,grönt,guld,silver, brunt) Ni får vända och vrida på skissen hur ni vill men man ska se att det är skissen ni utgått från.Ni behöver inte skapa något med julen förutom färgerna då utan ni kan lika gärna använda ett foto från i somras så länge ni håller er till färgerna och skissen är det fritt fram

Skissen:

Mias tolkning:

Utmaning nr 2:

Julen 2013
Julens dagar!

Hur firar ni er jul, vad gör ni under själva juldagarna 24-26 december? Åker ni runt till släkten kanske, stressar runt med paketöppning och mat eller fika och så vidare till nästa ställe eller är ni på ett ställe, som traditionen bjuder eller kanske varvar ni vartannat år?
Jag tillhör dem som alltid firat jul flera ggr varje år från veckan innan jul och fram till nyår eftersom mammor och pappor är skilda/har nya familjer och släkten vill fira både hit och dit. Minst sagt stressigt och inte så avkopplande, i år ska vi äntligen för första gången på 8 år vara hemma på själva julaftonen med besök och fira juldagen med finaste vännerna och gå på bio!
I flera år har jag velat köra december daily men projektet har verkat överväldigande eftersom man har så mycket annat att göra så jag tänkte mig en mini variant: Alla tar vi en massa kort under julen så varför inte dokumentera vad vi gör under dessa juldagar! Alltså går denna utmaning ut på att scrappa 3 olika layouter, en för den 24:e, en för den 25:e och en för den 26:e december med foton från den aktuella dagen.För att twista till det lite får ni 3 st skisser baserade på Project Life plastfickor som ni ska utgå ifrån till varje bidrag, utöver det har ni fria händer men man ska se att ni utgått från den aktuella skissen till varje layout.Alltså, tre olika layouter med varsin PL skiss.Och viktigt att ni använder foton från julen 2013


Tänk på att vänta med att ladda upp era bidrag i denna tävling när ni gjort klart alla 3 layouter i ett enda inlägg eller mail till oss för att göra det enklare för oss när vi sedan ska kika på dem via inlinkz.

Skisserna:
 1.

2.

3.Lottas tolkning skiss 2:


Utmaning nr 3:

Skiss med twist= sy på ditt alster

I denna utmaning vill vi att ni gör ett kort eller en layout som ni sytt på,antingen om ni syr för hand eller med symaskinen, det väljer ni men det får inte vara stämplar eller ritat,tema är valfritt så länge man ser att ni utgått från skissen, det är dock fritt fram att snurra på den.

Skissen:

Camillas tolkning:
Jag har sytt i alla 4 hörn och även dubbla cirklar som det bara syns en del av under doiliesarna,ni hittar mer detaljerade bilder i min privata blogg


Vi kommer att lotta fram en vinnare i varje utmaning som får varsin hemlig RAK!

Nu önskar vi er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år med mycket pyssel och scrap!! Vi ser fram emot att få se era tolkningar både till dessa julutmaningar och kommande års skisser! Tack för att ni är med oss!! ♥♥♥

3 kommentarer:

Christel sa...

Får man göra de 3 PL julutmaningarna i vanlig storlek 30x30?

Camilla sa...

Självklart Christel!

Jessica Wilbes sa...

När får vi veta vem/vilka som vann julutmaningarna? nyfiken i en strut :P