tisdag 22 oktober 2013

#43 och presentation av Camilla/camwae

Nu är det min tur att få presentera mig som ny inspiratör här hos Veckans skiss!Namn/Nick: Camilla och på de flesta forum och Instagram heter jag camwae
Blogg/Hemsida: http://designatavcamilla.blogspot.se/

1. Vem är du? Jag är Camilla,35 år ung och jag bor i Linköping med min familj.Jag har scrappat sedan 2005 och drev under några år en scrapbutik på nätet och som fysisk butik.Nu har jag precis påbörjat förberedande studier för att så småningom bli apotekstekniker!

2. Vad betyder scrappandet för dig? Massor! Det är min terapi! Jag varvar ner och njuter av alla vackra papper och dekorationer! För mig så är scrappandet ett sätt att dokumentera vårt liv och våra minnen.

3. Är du kreativ på något annat sätt?
Jag älskar att pyssla så jag håller alltid på med någon typ av pyssel hemma,antingen själv eller med barnen. Jag syr lite då och då och vill gärna bli bättre på det.

4. Har du någon favoritprodukt/sak/teknik som du ofta använder?
Mister kan jag inte vara utan! Och mönstrade papper,det är sällan jag använder cardstock när jag scrappar.Wood veneer dekorationer/cards är några andra favoriter. Starka färger och clean and simple är annars min "stil"

5. Var hämtar du din inspiration?Överallt! Inspirationen finns överallt,jag kan inspireras av ett klädesplagg,färger,mönster,en burk o.s.v

6. När scrappar du som bäst?
Kvällstid/natt,jag är nattuggla och har som bäst flow efter kl 22 på kvällarna,det är också då lugnet lagt sig helt i huset och jag verkligen får sitta ner i lugn och ro.Jag scrappar bäst när jag är själv men älskar små miniträffar med scrapvänner men får inte lika mycket gjort då ;-) Jag scrappar även som bäst när jag har en skiss att följa!


Och här kommer nu min första skiss och tolkning:

My, Malin och Lotta har tolkat skissen såhär:

My/Scrapmyran:
Malin/Malwa:

Lotta:Och denna RAK kommer att skickas till veckans val:


Maila sen din tolkning till: veckansnyaskiss@gmail.com eller länka via den blå knappen nedan. Vi vill se din tolkning senast måndag 28/10 kl 23:55.  Har du ingen blogg? Det går lika bra att länka till ett Flickr -konto eller om du har tumblr. Har du en smartphone och använder dig av Instagram? Logga in på ditt konto på deras www-sida, och länka dit. Du kan även skapa ett album på Facebook som går bra att länka till. Se till att ditt album har inställningen "public". 
Två bra saker att tänka på när du länkar eller mailar  #1 Länka till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album. #2 Om din bild är minst 700 pixlar på bredden kan vi visa upp ditt alster i bloggen extra stort, det är ju kul. :)
Lycka till!4 kommentarer:

Camilla sa...

Jag kan inte lämna kommentarer hos er med WP bloggar så jag gör det här istället :-) Åsa I,jättefin tolkning av min skiss,härligt glada färger och coolt med vikt washi.Tack för att du är med och tolkar veckans skiss!

Camilla sa...

Dorcas:Grym LO,bakgrunden är liksom pricken över i:et! Tack för att du är med och tolkar veckans skiss!

Camilla sa...

Helena:
Vilken häftig tolkning,gillar att du la till lekställningen!! Tack för att du är med och tolkar veckans skiss!

Maiden sa...

Hmm... Det är redan stängt för att lägga till sitt bidrag! :-( jag som just bloggat å skulle länka... det är ju den 4:e idag....