måndag 12 augusti 2013

Augusti månads sponsor

Nu när semestrarna börjar ta slut och sommarloven är till ända startar vi höstterminen med buller och bång med inte mindre än Moa pyssel som vår sponsor denna månad


Så här beskriver Lotta och Jocke som driver Moa pyssel sin butik:


Efter flera års scrappande och kortmakeri har vi format vår affärsidé efter det som vi anser är viktigt. Att ge våra kunder kvalitetsprodukter och bra service. Bra priser blir det också, vi har inga dolda avgifter någonstans! Priset du ser på varan är vad du betalar, kan det bli bättre? Dessutom är allt du ser i butiken inne. När en vara tar slut försvinner nämligen bild och uppgifter på den, vilket gör det till en glädje att handla hos oss.

Butiken drivs som webshop och på så sätt slipper vi kostnader som t ex butikshyra, kassasystem etc. Vi säljer produkter som vi själva använder och som är av bra kvalitet och är noga med att ge rättvisande bilder och beskrivningar av vad som köps så du som kund ska känna dig trygg. Färgerna du ser på produkterna kan dock avvika från verkligheten, då alla datorskärmar inte är inställda på samma sätt.

Vidare är fraktkostnader något som vi tycker är rörigt och irriterande när man handlar på internet. Det blir svårt att jämföra priser, ska man antingen handla för ett visst belopp, eller innan ett visst datum. Så vi har gjort det enkelt för oss, vi har alltid fri frakt på hela utbudet i butiken! Spelar ingen roll om ditt paket väger 20 gram eller 20 kg.

Vilka är vi då?
Vi som äger och driver Moa Pyssel heter Lotta och Jocke Notstrand. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du har frågor. Lotta hanterar produktinköp, paketering och leveranser. Jocke är IT ansvarig och står för allt som hör till det tekniska, så som webdesign och datorrelaterat. Tillsammans ser vi till att kunden får sina varor och att allt ska flyta på så smidigt som möjligt. 


Kika in i Moa pyssel blogg och låt dig inspireras!


Det här härliga priset sponsrar Moa pyssel Veckans Skiss denna månad. Priset går till månadens val som utses av teamet i slutet av varje månad. För att vara med och tävla om månadens val måste du vara med i en eller flera av våra veckovisa utmaningar under månaden. Den chansen kan du väl inte motstå????

Nu vill vi se måååånga tolkningar den här månaden!

/Jeanette

Inga kommentarer: