torsdag 6 juni 2013

Månadens Sponsor Juni

Dags för en ny sponsor!! Så härligt att vi har så många fina butiker i Sverige som vill hänga på :) Den här månaden är det Kristinas Scrapbooking som är i fokus:


Några rader om oss: Det är jätteskoj att få vara med och sponsra Veckans Skiss! Kristinas Scrapbooking drivs av mig, Kristina Melin och ligger i den lilla kuststaden Ängelholm i nordvästra Skåne. Givetvis har vi en härlig webbutik fylld av godsaker! Vi har ett brett sortiment av allt en scrapbookare kan önska sig, och vi får ständigt hem nya varor! Tips och idéer kan du få från våra 7 duktiga DT-tjejer i bloggen. Klicka gärna in dig på hemsidan, alla första-gångs kunder får en liten överraskning med sin beställning! 
Länkar till Blogg och Webbutik!

Klart ni kikar in där och handlar, när ni får en present och allting :o

Så här ser det fina kitet ut som Kristina sponsrar med: "Lite smått och gott i härliga pastell färger; Paper Pad Divine från Prima med 48 mönstrade ark, ett stort blompaket av eget märke, härliga dekorationsrosor och miniblommor, (även dessa från eget märke), lite matchande rhinestones från YouDo, spetsar och band, samt charms och en stor wood flourish fjäril i trä."

Vem kan motstå det?????

1 kommentar:

Veckans Skiss sa...

Härligt kit! Lyckas den som vinner detta! Nu tjejer vill vi se massor av alster den här månaden:)