tisdag 11 september 2012

v. 37
Denna vecka är Ulrika gästdesigner hos veckans skiss.

Vem är du? 
Jag är en 41-årig tvåbarnsmamma, gift, jobbar som polis, bor i hus 5 mil från Stockholm. Är en glad och cool tjej för det mesta! Wink 

Vad betyder scrappandet för dig? 
Det betyder förmodligen mer än vad jag tror!! Och förmodligen mer än vad mina barn tror och tycker. De har nog lite svårt att "förstå" att detta är en guldgruva som de kommer värdesätta en vacker dag. Scrappandet är ju en stor del av mitt liv, om man också inberäknar tiden det tar att göra blogginlägg och hänga på Internet för att insupa inspiration! 

Är du kreativ på något annat sätt? 
Ibland syr jag lite, och jag pysslar om mitt ogräs i min trädgård (det är ju det som växer bäst!!). Men mest av allt får jag utlopp för min kreativitet när jag fotograferar och redigera fotona! Jag fotar dels med en Canon systemkamera, dels med appen Hipstamatic på iphonen, och dels med en liten pocketkamera som är vattentät! Det blir jätteläckra foton på ungarna under vattnet i poolen!! 

Har du någon favoritprodukt/sak/teknik som du ofta använder? 
Jag använder ofta, ofta thickers på mina layouter. Jag skriver också till 75% ut texten till layouterna på datorn, klipper de gärna i remsor och placerar ut. Mist och fluid chalk går det också åt en del... 

Var hämtar du din inspiration? 
Jag får inspiration från många olika ställen. Jag inspireras mycket av att kika i andras bloggar, men har svårt att välja ut nån specifik. Jag inspireras också mycket när jag ramlar över en utmaning, gärna med en skiss! Det är nog därför jag gillar Veckans Skiss så mycket! Ett kanske lite oväntat ställe där jag finner inspiration är en blogg som förvisso är scrap-relaterad, men det är bara digi-layouter! Själv scrappar jag enbart med papper och lim, men jag har liftat många layouter från den bloggen!! Den heter Gallery Standouts, och du hittar den här: http://gallerystandouts.com/fingerpointing/ 

När scrappar du som bäst? 
När som helst egentligen. Jag arbetar sedan ett år tillbaka kontorstid, men innan dess arbetade jag skift och hade lediga vardagar, lyx!! När ungarna var i skolan hade jag ju massor av ledig tid och satt en hel del då. Nu blir det mest på kvällar och en del på helger. 


Här har vi Ulrikas coola skiss:

Ulrikas egna tolkning på sin skiss:

Vi i teamet har också scrappat efter Ulrikas skiss, hoppas att det ska inspirera!
JennieCharlotte


Lotta

Marja


Vinnaren kammar hem denna fina RAKMaila din tolkning till oss på veckansnyaskiss@gmail.com eller länka ditt bidrag nedan. Länka till inlägget där din tolkning ligger, alltså inte till startsidan på din blogg/album.


På fredagar avslöjar vi vem som blir veckans val, tänk på att bara genom att bidra med en tolknig är du med och tävlar om att bli Månandens val. Inga kommentarer: